Monday, 8 August 2016

Qaireen Dah 6 Tahun Baru Pregnant Anak Kedua?

Qaireen Dah 6 Tahun Baru Pregnant Anak Kedua?


Mesti ramai duk fikir kak Raihan ni susah nak melekat ke hape.. ramailah duk tanya bila nak tambah ke2..hehe.. soalan wajib kan kalau jumpa...
Ok terus terang yes memang kami suami isteri planning tapi tanpa makan perancang dan cucuk apa2.. Biar cik qaireen besar sikit.. so tahun ni memang decide tambah ahli baru..

Tapi MASALAHNYA kena setelkan part hormon tak stabil period tak teratur Raihan since beberapa tahun lepas tiap 2 bulan sekali dia datang.. tak menentu juga.. jadi tak tau bila waktu subur..

Jadi untuk masalah ni dari awal tahun Raihan prepare untuk setelkan masalah ni.. dan of cos pilihan selamat Raihan amalkan supplement Shaklee untuk kesuburan...

Ni yang basic Raihan amalkan

1) GLA - untuk stabilkan hormon dan haid tak teratur
2) B complex - asid folik penting utk bentul sel darah merah utk bentuk janin baby. Bagus utk persediaan bagi yg nak hamil
3) Alfalfa - bagus utk elak keputihan ketatkan miss v.. sesuai utk kesuburan

Lain2 Raihan amalkan vitamin lain juga Esp, Vitamin C, Vitamin E dan lain2.. kalau sebut korang terkejut pula banyak nau..haha.. Suami pun amalkan juga vitamin Shaklee.. Untuk kesuburan hubby amalkan Vitamin E dan ZInc. Kat bawah ni Raihan share Set Kesuburan Shaklee Suami Isteri.


Set Kesuburan Shaklee Suami Isteri
Set Kesuburan Shaklee Suami Isteri

Alhamdulillah ikutkan last period bulan 5 haritu. Dan dengan izin Allah disahkan hamil bila cek bulan lepas upt positif. Yang penting mohon doa pada Allah apa hajat kita.

Raihan nak kongsikan masih ada peluang utk dapatkan zuriat jika hormon tak stabil dan haid tak teratur. Bagi yg dah lama menunggu dinasihatkan untuk buat pemeriksaan doktor dulu bagi ketahui masalah suami isteri.
Semoga membantu....



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

No comments :