Tuesday, 16 August 2016

Pengedar Shaklee Krubong, Cheng, Melaka Tengah dan Ayer Keroh

Pengedar Shaklee Krubong, Cheng, Melaka Tengah dan Ayer Keroh


Hai orang Melaka. Nak perkenalkan salah seorang cucu Shaklee saya di Melaka u all boleh dapatkan vitamin Shaklee daripada Fedila ye. Dia ni salah seorang leader team DESIRE yang sangat aktif dan agresif. Nak lagi best join ahli untuk layak dapat BONUS SHAKLEE malah kelebihan dapat join GRUP EKSLUSIF discussion tentang tips biz dan consultation. Team kami sudi membantu anda yang berminat nak jadi ahli.

Dan semestinya FREE CONSULTATION yang telah membuat belian produk dengan kami.
So apa tunggu dapatkan vitamin Shaklee berdekatan rumah anda je.

Pengedar Shaklee Krubong, Cheng, Melaka Tengah dan Ayer Keroh

FEDILA ROSLIY

0133726649

PENGEDAR SAH SHAKLEE KRUBONG, BANDAR MELAKA, CHENG, AYER KEROH

Apa Kata Puan Fedila tentang bisnes Shaklee?


Dulu...masa mula join SHAKLEE, niatnye nk.income 2 3ratus je...konon nak wat tambah duit poket dek kerana mncari rezeki dikota KUALA LUMPUR yg mencabar poket...
Xpernah tau pon mase tu upline say pakai kete ape...ade kete ape...
Terjatuh hati dgn SHAKLEE sebab PRODUKnyer.....dan SISTEM yg mudah....

xde istilah org atas pijak org bawah..xde istilah kene wat loan beribu2...xde sistem piramid yg memeningkan....xde dimomokkan dgn bintang bulan....

Yg ila tau pasal SHAKLEE pada awalnyer, PRODUK yg mudah org nak beli....1 jalan untuk surirumah dan para isteri untuk mulakan bisnes dgn modal yg kecik sgt...rm65 jer...
Alhamdulillah....allahuakbar....

Xdisangka kini dah 3 tahun bersama SHAKLEE
Dgn asbab SHAKLEE, Allah izinkan sy menjadi SURIRUMAH sepenuhmasa....
Berniaga hanya dari rumah...dengan income 4 angka....dan skrg dlm proses merekrut anak2 bisnes yg lain untuk sama2 merasa nikmatnya....
Insyaallah....

Jom jemput baca blog beliau http://fedilapunyeblog.blogspot.com/

No comments :