Wednesday, 17 August 2016

Ostematrix Hadiah Terbaik Untuk Mak Ayah

Ostematrix Hadiah Terbaik Untuk Mak Ayah


Ya Ostematrix ni memang sangat sesuai berikan pada mak atau ayah kita. Bila usia meningkat badan mula tak bertenaga. Sakit-sakit urat badan. Dan Ostematrix bantu melegakan urat saraf

Sebab tu ramai makcik-makcik dah amalkan rasa badan lega dan ringan aje. Sakit urat pun hilang takde nak makan panadol atau ubat jamu sakit urat lagi dah sebab dah tau pilihan yang selamat.

Raihan nak kongsikan daripada sahabat di wall facebooknya.


Ostematrix Hadiah Terbaik Untuk Mak Ayah
Ostematrix Hadiah Terbaik Untuk Mak Ayah


Komen kak Misriah tentang ibunya yang kini berusia 76 tahun.

       Misriah Yahaya 
Mmg mak makan oste. Kalau dia x makan badan dia jadi sakit ² , 
kaki tangan kebas.. Makan oste ok.. Asbab makan shaklee 
kesihatan dia lebih  baik. Boleh.. Sharing is caring 😘


Sesuai sangat bulan ni Promo Ostematrix Buy 2 diskaun 5% atau terus nak buat stok beberapa bulan dapatkan Buy 6 Free 1. Tak rugi bila melabur untuk kesihatan mak ayah. Mereka sihat dapat lakukan kerja dan ibadat dengan baik.

Jom dapatkan Ostematrix untuk ibu dan ayah tersayang.


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

No comments :