Friday, 22 July 2016

Sembuh Dari Kanser Ikhtiar Dengan Vivix Shaklee

Sembuh Dari Kanser Ikhtiar Dengan Vivix Shaklee


Perkongsian salah seorang bekas penghidap kanser daripada fanpage BijakSihat 


Kisah Sembuh dari "Breast Cancer stage 3" 


Rasa putus asa nak teruskan hidup. Asyik meracau dan menangis. Namun kuat demi anak-anak. Nurse ambik anak dan tunjuk pada dia "Puan kena kuat demi Anak puan ni". 

Sejak situ la dia kuat untuk terus berjuang dan terus bersemangat melawan kanser dia. Pernah buat kimoterapi sebanyak 2 kali.
Kesan dari KIMOTERAPI, tangan dia mula naik biji-biji dan nampak buruk. Pernah dia berhabis sebulan sebanyak RM6k beli macam-,macam jenis produk dan ubat utk hilangkan kesan kimo tu tetapi semakin teruk.
Kemudian dia nak CUBA VIVIX.
Mengejutkan!!!
Sebulan je dia amik vivix tu, tangan yg berbiji-biji tu hilang dan semakin bersih. Suami dia rasa teruja sangat dengan produk shaklee dan terus beli supplemen lain-lain tambahan garlic, vitamin c dan lain-lain.
Masuk bulan ke 4 dia amik shaklee dan bila dia pergi cek masa appointment dengan doktor, kanser dia hilang. Doktor tak dapat kesan kanser tu. Allahukabar! Semuanya dengan izin Allah jua.
Pesanan beliau , beliau suggest amik vivix untuk mencegah sebab dia dah rasa sakitnya alami breast cancer tu. Alhamdulillah kini bebas kanser payudara dengan amalkan supplement Shaklee. Vivix cadangan terbaik.

Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

No comments :