Thursday, 21 July 2016

Bisnes Tanpa Risiko

Bisnes Tanpa Risiko


Dilema semua orang. Ramai nak bisnes tapi takut rugi. Jadi sampai bila-bila lah takut nak bisnes sebab fikir rugi.TAPI rupanya ada bisnes yang tak perlu nak rugi. Tak perlu simpan stok pun. Cari bisnes modal kecil. 

Jika takde modal beli stok mulakan bisnes ala-ala dropship .Tak perlu pegang stok dan pihak hq tolong poskan. Contohnya bisnes Shaklee senang cite. Modal 2 angka aje lebih kurang RM80. Dah boleh mulakan bisnes. Ada grup support bisnes team. Sharing info dan tips dan gambar produk dan testimoni. Boleh terus sharing online.

Bisnes Tanpa Risiko
Bisnes Shaklee Online


Mudahnya Bisnes Online Shaklee

  • Urusan order sistem online ada untuk kita key in data customer. 
  • Payment guna debit card atau credit card yang penting customer bayar dulu baru proceed order tau.
  • Terus shaklee poskan pada customer
  • Dapat untung runcit dan point uv
  • Jika cukup point melayakkan diri dapat bonus Shaklee dikira bulanan tau...
  • Boleh refer dengan mentor untuk pertanyaan dan bantuan.Kami sedia membantu.

Mudah aje bisnes Shaklee dengan adanya sistem online Shaklee lebih sistematik sekarang.
Setiap orang ada website id sendiri untuk rujukan point dan cek bonus masing2 tiap hari..
Best ke best???hehe...

Raihan alu-alukan mereka nak cari part time bisnes boleh sertai team shaklee kami DESIRE FAMILY . Modal serendah RM69 seumur hidup. Tak termasuk postage memberkit.

Ada otai-otai lama lebih 15 tahun bukti kejayaan dalam team kami. Raihan sendiri dah lebih 5 tahun...
In shaa Allah kami akan guide anda utk sama2 tambah side income bersama Shaklee.


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG, SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA




No comments :