Sunday, 12 June 2016

Promo Lecithin Beli 3 PERCUMA 1 Sepanjang Jun 2016

Promo Lecithin Beli 3 PERCUMA 1 Sepanjang Jun 2016


Seronoknya ramadhan ni berat dah turun. Buncit pun makin hilang. Memang nak kurus betul-betullah puasa ni. Masa puasa nilah nak keja jaga betul-betul makan.

So selain jaga makan, buka nanti kita sama-sama telan lecithin untuk bakar lemak dan cairkan lemak tau. Kalau dah lama badan berisi lemak dah tepi tu lagi kena take time tau. Tapi ramai je dah berjaya. Lagi best bila dah makan lecithin korang akan rasa badan mula keluarkan peluh bila tengah solat. Nak nak solat terawih. Dah macam exercise tau.

Nak lagi kesan power dan best sebelum tidur pula telan pil cuci usus Herblax biar semua toksin-toksin dalam badan keluar dan lemak yang dah cair tu diangkut keluar esok masa proses membuang. Perut kempis dan badan pun rasa ringan aje. Rasa lebih bertenaga bila toksin keluar. Cubalah sendiri. Memang rasa lebih sihat tau.

Promo Lecithin Beli 3 PERCUMA 1 Sepanjang Jun 2016


Eh bulan ni  ada promo👇👇
Lectihin Buy 3 Free 1. 
Sebotol RM52.50. Kalau beli 3 dapat 4 hanya RM157.50 je. Murah dan jimat banyak. Nak buat stok raya nilah. Bagus ambil dengan herblax sekali Set Kurus Shaklee.

Lecithin ni bukan untuk kurus aje tau. Kawal kolestrol pun bagus sebab kadang-kadang orang kurus pun risiko kolestrol tinggi. Raihan pun dah berjaya turun berat dari 65kg ke 58kg amalkan 2 ni. Sis happy sangat!



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

No comments :