Thursday, 9 June 2016

Minuman Tambahan Popular Ketika Bersahur Dan Berbuka

Minuman Tambahan Popular Ketika Bersahur Dan Berbuka


Bulan puasa ni macam-macam air kita boleh jumpa kat bazaar ramadhan tu. Amboi kalau ikut nafsu semua nak telan..haha.. Alhamdulillah tahun ni memang kawal nafsu nak ke bazaar kita jimat. Lagipun nak jaga kesihatan so kena cari air sihat kan...

Nak tau air paling famous Shaklee bulan puasa ni.. Haa.. apa lagi Performance Drink lah... air basikal aka air isotonik tanpa karbonat. eloklah korang tukar 100 plus tu yang bergas tu lagi tinggi gula tu pada minuman sihat ni...

Minuman Tambahan Popular Ketika Bersahur Dan Berbuka
Performance Drink Shaklee


Siapa yang sesuai ambil Performance Drink?


👉Sesiapa sahaja termasuk ibu hamil, menyusu dan kanak kanak.

👉Pelajar yang nak hilangkan rasa mengantuk ketika di dalam kelas.

👉Pelajar yang nak stay up untuk belajar malam. 

👉Mereka yang bekerja di malam hari

👉Ahli sukan atau anak anak yang bersukan

👉Mereka yang memandu kenderaan untuk perjalanan jauh

👉Mereka yang BERPUASA

👉Mereka yang nak kekal cergas di hari hari yang sibuk

👉Mereka yang bekerja di bawah cuaca panas

👉Mereka yang keletihan

👉Mereka yang tidak lalu makan atau tiada selera makan untuk pesakit terutamanya :-
1. Gout
2. Demam
3. Demam Denggi
4. Cirit Birit



Sesuailah sekarang ni,dengan cuaca panas dan bekalan tenaga untuk puasa esok!! Elok minum Performance DrinkJom sahur dan berbuka dengan minuman PERFORMANCE DRINK ni. Antara hot item kami sepanjang puasa.




Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

No comments :