Tuesday, 17 May 2016

Alhamdulilah..Naik Pentas Shaklee Lagi

 Alhamdulilah..Naik Pentas Shaklee Lagi



Orang lain lama dah share..hakaq baru nak share perasaan gumbira di dalam hati..Alhamdulillah dengan izin Allah tahun ni dapat invitation untuk ambil award untuk pencapaian tahun lepas..syukur-syukur Alhamdulillah... tahun lepas memang banyak cabaran... namun tiap cabaran kami cuba tepis dengan semangat dan hati kental...adat dalam bisnes kan. cabaran pasti ada.kuat atau tidak...(hanya Allah sahaja yang tau).


Yang bestnya untuk achiever kami dapat free kemasukan dan goodies sekali. Alhamdulillah koleksi tiap tahun tahun ke 4 sertai majlis tahunan Shaklee gilang gemilang ni secara percuma....

Semalam pun dapat invitation untuk tea session untuk Master Shaklee..Alhamdulillah... rezki lagi... in shaa Allah jika takde aral mahu join juga....Best ke best join shaklee... bagi saya memang best dan alhamdulillah saya nikmati time freedom bersama Shaklee..team Shaklee yang ohsem... Tq Shaklee beri peluang bisnes hebat ni dan jemputan khas.


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA
Jemputan National Conference Shaklee



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA
Morning Tea Session Invitation


Jika berjaya capai target dalam biz Shaklee akan bagi award dan raikan dalam majlis NC ni. Saya doakan moga team Shaklee DESIRE lebih ramai yg dapat award malah nikmati pelbagai insentif dalam Shaklee. Jangan bagi Shaklee simpan semua award..rugi... 
Kejayaan pasti menjadi milik mereka yang berusaha dan terus usaha hingga ke puncak...amin... in shaa Allah.....



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

No comments :