Tuesday, 5 April 2016

Mudahnya Jadi Agen Dropship Shaklee

Mudahnya Jadi Agen Dropship Shaklee


Baru perasan buat biz Shaklee ni dah ala2 bisnes mcm dropship juga lah... dulu tak berapa nak tau apa agen dropship. Tapi since shaklee wujudkan sistem online semuanya di hujung jari. Order barang mudah terus buat online shipping barang ke alamat kita. Dan jika takde stok di tangan tak perlu risau sebab Shaklee pun akan buat penghantaran barang terus ke alamat customer dengan khidmat pak gdex or citylink gitu..ehehe...


Apa yang sama cam agen dropship ni?? Actually yang sama part pos barang tulah. Kita just promote barang then customer nak buat belian dan transfer pada kita. Kita boleh terus buat order online melalui sistem shaklee dengan login guna ID Shaklee kita. Of cos ID shaklee akan dapat selepas kita daftar jadi ahli Shaklee.


Contoh belian online Shaklee


Mudahnya Jadi Agen Dropship Shaklee
Daftar online ahli baru Shaklee



Mudahnya Jadi Agen Dropship Shaklee
Order produk shaklee online




Beza sikit dengan dropship. Selain dapat untung runcit kami juga dapat bonus bulanan mengikut belian barang sebulan perlu cukup point atau layak untuk dapat bonus. ada kiraan nya lah ikut percent bonus...

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee


Best ke tak best jadi ahli Shaklee??
-Tiada masalah stok takde shaklee poskan...
-Dapat untung runcit dan bonus bulanan.
-Tunjuk ajar daripada kami mentor biz Shaklee...
-Grup support online...
-Kelas dan training oleh Shaklee
-Coacing berterusan oelh upline..

Yuran ahli Shaklee seumur hidup RM68.90.
Tambahan caj pos untuk memberkit RM10.60 WM/ RM21.20 EM.


Raihan dan team sedia bantu u all yang sedang cari biz part time tu.
Yang penting kami di Shaklee utamakan mereka yg betul-betul amalkan produk Shaklee.. ada testimoni sendiri dan betul2 minat.. rajin usaha dan tidak putus asa.


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN

No comments :