Wednesday, 13 April 2016

Homeparty Shaklee Rumah Downline Di Rantau Panjang, Klang

Homeparty Shaklee Rumah Downline Di Rantau Panjang, Klang


Alhamdulillah sabtu lepas 9 April 2016 kami berada di rumah family Kak Asma salah seorang downline kami yag aktif di Klang. Terima kasih Kak Asma atas jemputan ke rumah abangnya. 

Katanya family gathering kan. So tengah kumpul ramai-ramai dia nak sama-sama berkongsi kebaikan produk Shaklee bersama keluarganya.... Tahniah kepada Kak Asma sebab berjaya adakan homeparty mcm ni..

Actually kami turun padang buat demo vitamin dan terangkan tentang beberapa produk yang penting. Tugas my biz partner aka encik suami saya untiuk lakukan demo semalam dan penerangan..
Jom layan gambar semasa homeparty tu.
Pengedar Shaklee Kapar, Meru, Rantau Panjang, Klang
Demo Produk Shaklee


Pengedar Shaklee Kapar, Meru, Rantau Panjang, Klang
Demo Produk Shaklee

Pengedar Shaklee Kapar, Meru, Rantau Panjang, Klang
Demo Produk Shaklee



Pengedar Shaklee Kapar, Meru, Rantau Panjang, Klang
Demo Produk Shaklee


Pengedar Shaklee Kapar, Meru, Rantau Panjang, Klang
Raihan dan family kak Asmah
                   
You all yang area Kapar, Meru dan Rantau panjang boleh hubungi kak asmah utk dapatkan produk shaklee dan consultation produk yg sesuai...
Kak Asma 013 2481794
Pengedar Shaklee Kapar, Meru, Rantau Panjang,
Klang Utama

Terima kasih tuan rumah dan family kak asma yang sporting dan peramah.. hehe.Apapun masing-masing memang khusyuk mendengar dan tahu pentingnya tentang kesihatan. Next time buat health check lak haritu tak sempat..

No comments :