Monday, 4 April 2016

Bengkel Euphoria - Shaklee On The Go Mengujakan

Bengkel Euphoria - Shaklee On The Go Mengujakan


                                     

Pada 6 Mac 2016, seramai lebih 50 orang team Shaklee Euphoria menyertai bengkel yang diadakan oleh upline kami Master Norita dan Master Naquib di Hotel Sri Petaling Kuala Lumpur.

Raihan macam biasalah biz parner aka encik suami memang akan join sama juga dan turut bawa cik qaireen sekali peneman setia. Kalini kami bawak 3 orang downline sama-sama serta bengkel ini. 1 kereta kami dari Klang Kak Asma dan Faizah. Malah anak Shaklee saya dari Melaka kak Misriah pun join sekali. Paling best bengkel kalini semua peserta dapat Demo kit beg hijau yang comel. 

Ni gambar sekitar bengkel kami. Layan sat wajah-wajah ceria kami.hehe...


Set Demo Kit


Selfie dengan cucu Shaklee saya Faizah

Bersama cik qaireen juga

Khusyuk masing-masing 

Aktiviti para peserta

Grup kami menang untuk presentaion terbaik
dapat free vitamin lagi



Bergambar dengan mentor kami Master Norita


Hasil terkumpul semuanya kami dapat FREE je...
berbaloi sebab lebih darip kos yuran



Bengkel ni memang lain dari kelas sebelum ni tau. So kalini peserta banyak buat aktiviti. Macam kami Master jadi pemerhati dan just bagi idea dan pandangan sahaja. Apapun ia menyeronokkan sebab ilmu baru juga tau.Alhamdulillah kami semua dapat belajar bisnes Shaklee offline cara untuk buat demo dengan beberapa produk Shaklee...

Demo kit yang dapat tu memudahkan kami untuk terus berkongsi kelebihan produk dengan prospek dan downline yang lain. Saya sangat galakkan bagi kalian yang berminat sertai kami di Shaklee. Walaupun rata-rata kami buat bisnes online tapi perlu juga untuk menambah ilmu dengan hadiri kelas-kelas atau bengkel yang dianjurkan oleh Shaklee atau upline.

Sebenarnya kelas-kelas ni memang banyak manfaat malah ilmu produk dan bisnes secara lebih jelas lagi. 



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN



No comments :