Tuesday, 8 March 2016

Seronoknya Bengkel Kecantikan Beautiful Inside Out!

Seronoknya Bengkel Kecantikan Beautiful Inside Out!



BENGKEL KECANTIKAN  YOU BEAUTIFUL INSIDE OUT

Tarikh : 28 Februari 2016
Tempat : Hq Shaklee The Pinnacle, Subang Jaya

BENGKEL KECANTIKAN  YOU BEAUTIFUL INSIDE OUT



Harini baru sempat update tau... Alhamdulillah pengalaman ohsem bengkel kecantikan ni dapat tengok demo skincare Nutriwhite oleh Puan Sarah nutritionist Shaklee. Selain tu sharing tentang supplement khas untuk kulit. Memang makin jatuh cinta. Raihan memang pengguna skincare Nutriwhite lepas ni boleh tambah produk lain pula.

Selain tu di bengkel ni kami belajar cara make up simpe dan style hijab terkini. Memang penting sebenarnya jaga penampilan diri tau. Bukan takat jaga dalaman je tapi luaran pun kena nampak kemas. Lagi-lagi kita yang berniaga dan berhadapan dengan orang lain. So penampilan kena jaga tau.

Antara gambar aktiviti pada bengkel kencantikan. Jom layan gambar-gambar.

                                                       
Standby untuk kelas kecantikan

Pakar nutrisi Shaklee Puan Sarah


Penerangan tentang vitamin kulit

Puan Sarah ajar demo facial Nutriwhite

Raihan (tudung purple) bersama Master Farina penganjur Bengkel

Tengah cuba scrub Alfalfa memang best sangat

Bersama peserta Bengkel yang lain yang ohsem semua wanita ye!

Bersama rakan biz dan mak andam serta model make up.

Thanks penganjur bengkel kecantikan ni kak Master Farina Al-Khareid dan team beliau untuk kelas yang memang ohsem ni... katanya next time ada lagi tau... jangan lepas peluang next time join sekali ye. Dapat bawa Kak AsmahaLi NY my anak Shaklee pun join sama.. in shaa Allah kami sedia bantu u all di luar sana yg mencari supplement yang sesuai dan skincare Nutriwhite sesuai untuk kulit Asia...

Best tak aktiviti-aktiviti team Shaklee ni??? Sebenarnya banyak lagi kelas-kelas nutrisi dan wellness fair anjuran Shaklee , team dan upline untuk info produk. So untung jadi ahli Shaklee ni memang macam aktiviti ada untuk bantu lebih untuk faham produk dan ilmu biz.. Rugi kalau tak rebut peluang.



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN




No comments :