Thursday, 25 February 2016

Jom Pergi Seminar Kecantikan Dalam dan Luaran

Jom Pergi Seminar Kecantikan Dalam dan Luaran


Sebenarnya Raihan ni tak pernah join mana-mana seminar bab kencatikan tapi kalau kelas nutrisi tu pernah lah. Kalini sangat best sebab ada share tentang penjaan kesihatan dalam dan luaran sekali. Memang teruja bila baca iklan dan poster terus tak fikir panjang dah.hehe.....

So Raihan nak ajak korang yang bergelar wanita nak lebih rasa yakin dan tampil cantik sama-sama join seminar ni jom weekend ni. Ni detail kat bawah ye.

Seminar Kecantikan Dalam dan Luaran
Seminar Kecantikan Dalam dan Luaran

YOU! BEAUTIFUL INSIDE OUT
======================

"Suami pandang isteri macam hantu bila di rumah?" "Saya mahu cantik, tapi menguruskan anak yang ramai buat saya tiada masa" "Saya tak sempat nak berhias hias ke tempat kerja" "Saya tak reti lah nak make up make up ni, tak pandai nak match kan baju, susah lah"
.
.
Itu antara isu yang sering menjadi topik perbualan para wanita yang sibuk dengan kerjaya, ditambah pula anak ramai dan kerja rumah yang tak pernah habis.

Dek kerana masa, sampai tiada masa untuk menguruskan diri.
Tak tahu apa yang sesuai digayakan bila dirumah atau ke tempat kerja? .
.
Kini segalanya pasti terjawab, dibawakan satu seminar eksklusif. Bagi memberi keyakinan kepada para wanita untuk kelihatan cantik dan bergaya walaupun sibuk tiada masa.
.
.
APA YANG KAMI TAWARKAN? ==>
Bagaimana mahu mengayakan tudung yang stylo dan anggun bergaya oleh Puan Feexa Nicoll mengikut masa dan usia

==> Bagaimana mahu bersiap segera tanpa membuang masa.
==> Cara menggunakan alat solekan yang betul sesuai dengan usia
==> Cara mengunakan alat solet sepantas 1.2.3!
===> Bagaimana pemakanan yang betul boleh menyerlahkan kecantikan semulajadi dari dalam diri

SIAPA YANG BOLEH TURUT SERTA

Eksklusif untuk wanita-wanita hebat di sekitar Kuala Lumpur dan Shah Alam.
Khas dibawakan untuk:

 Anda yang pentingkan tentang kecantikan.
 Ibu-ibu bekerjaya yang mempunyai kekangan masa untuk "melawa" di hadapan suami
 Isteri yang sayangkan suaminya
 Remaja yang ingin belajar tentang solekan terkini mudah dan cepat

BAGAIMANA INGIN TURUT SERTA?

Hubungi segera:

Puan Imatul 012-682 8084
Puan Ratna 014-300 0586

Bayaran : RM 30.00 Seorang

TUNGGU DAHULU!
LUCKY DRAW istimewa untuk yang bertuah!

Daftar sekarang di:

http://goo.gl/forms/N2BqnuoDV2

Tunggu apa lagi? Daftar segera untuk dapatkan tempat. Tempat adalah terhad untuk 30 orang yang terawal sahaja.

Hadiah Istimewa menanti untuk yang terawal mendaftar! ~ Serlahkan Kecantikan, Tampilkan Keyakinan Diri dan Kekalkan Kesopanan ~


Ok dah teruja nak join sama..cepat-cepat daftar tau sebab limited sangat-sangat. Jangan lupa dah daftar geng dengan Raihan.. hubungi je Raihan 017-2549388 kita duduk sama-sama...hehe...

No comments :