Tuesday, 19 January 2016

Khasiat Zinc Complex Shaklee

Khasiat Zinc Complex Shaklee Bagus Untuk Rambut 


Tensennya alahai...
Sana sini nampak je rambut bersepah-sepah.. habis gugur rambut ni...
Kat bilik air.. bilik tidur...ruang tamu..
Risaunya takut makin botak!!

Tulah yang berlaku lepas bersalin rambut asyik gugur je....
Tapi rata-rata ibu yang dah bersalin alami perkara yang sama...
TAK NAK biar berlarutan...

Antara sebab rambut gugur sebab kekurangan zinc dalam badan. Alhamdulillah ramai amalkan Zinc Complex utk atasi rambut gugur kini gembira...

Psst.. saya boleh cadangkan SET RAMBUT GUGUR yg sesuai tau... pakar nutrisi Shaklee dah bagitau rahsia rambut sihat. Jom tengok kebaikan Zinc Complex ni ye.

Kebaikan Zinc Complex


Khasiat Zinc Complex Shaklee
Khasiat Zinc Complex


1) Meningkatkan sistem imun – membantu pengeluaran kelenjar thymus yang mengeluarkan T-cells untuk menentang cancer dan menghalang infection penyakit.

2) Diabetis – membantu pengeluaran insulin dan mengekalkan fungsi insulin.

3) Kanser prostat – pengambilan zink dapat mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%.

4) Ovulasi wanita – wanita memerlukan zink untuk ovulasi. Zink juga membantu pengucupan uterus membantu mengembalikan daya ketahanannya.

5) Memperbaiki radang kulit – Pengambilan zink dapat memperbaiki radang kulit seperti jerawat.

6) Jerawat – Zink bertindak dengan mengawal selia jumpah testosteron dalam badan yang memainkan peranan dominan dalam menyebabkan jerawat. Zink juga menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat.

7) Kelesuan kronik

8) Mengekalkan deria bau – Mengekalkan deria bau yang sihat dan sensitif

9) Kemampuan seks lelaki – zink yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga dan meninggikan kiraan sperma

10) Gugur rambut / botak – zink mengaktifkan 200 jenis enzim dan meransang regenerasi sel. Ini dapat memelihara pertumbuhan dan perkembangan sel

11) Membentuk kolagen – Zink membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kuku, kulit dan organ

12) Penyembuhan luka yang cepat – zink mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam dan memperbaiki alergy 



Oh ye...nak bagitau ni bulan ni ada promo Zinc Complex Beli 3 PERCUMA 1 pada harga RM102. Sebotol 120biji RM34. Baguslah tu boleh pakat-pakat share dengan family or kawan-kawan kan.



Promo Zinc Januari 2016
Promo Zinc Januari 2016


Memang banyak betul khasiat zinc complex ini. Ramai yang beli untuk kesuburan, rambut gugur, kencing manis dan berpantang. Jom dapatkan zinc lelaki perempuan boleh amalkan tau. 





These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.

 

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN

No comments :