Friday, 8 January 2016

Hadiah Istimewa Shaklee Umrah Abu Dhabi 2015

Hadiah Istimewa Shaklee Umrah Abu Dhabi 2015


Assalamualaikum dan salam sayang untuk semua pembaca blog Raihan. Bulan lepas Raihan lama menyepi. Alhamdulillah dengan izin Allah kami bertiga saya, suami dan anak menyertai trip Umrah Shaklee Abu Dhabi pada 11 Disember - 22 Disember 2015. Ini adalah pengalaman Umrah Kali ke 3 manakala untuk trip Shaklee kali ke2.. Tahun lepas kami Umrah Istanbul. Yang seronoknya anniversary kami bulan 11 dan birhday si anak dara bulan 12 juga. So kami sambut kat sanalah. hehe....

Syukur atas peluang dan rezki tahun 2015 sebab layak dapat 3 tiket. Sebenarnya bukan mudah untuk melepasi kelayakan ini. Dan alhamdulillah ni hasil usaha tahun 2014 lagi. Jutaan terima kasih untuk team DESIRE dan customer-customer Shaklee di atas sokongan kalian. Sebab kelayakan perlu menjadi seorang leader dan collect point lagi. Macam-macam tau segala penat lelah jerih perih 2014 terbayar dengan trip percuma ini. Terima kasih Shaklee dan syukur pada Allah.

Dan ya! semuanya PERCUMA tajaan sepenuhnya dari tiket penerbangan, penginapan hotel, segala makan minum ditanggung.. Bawa duit belanja nak beli souvenier je tau. Inilah kelebihan dan keistimewaan kami di Shaklee. Shaklee tawarkan trip percuma ke luar negara bagi yang muslim boleh pilih Umrah. Bukan lakukan umrah di Madinah dan Mekah namun dapat juga ziarah ke negara lain. Memang syukur sangat dan seronok bila terjebak biz Shaklee ini. Semuanya dengan izin Allah jua...

Oklah juz nak share beberapa keping gambar. Banyak dalam simpanan tapi Raihan share mana yang ada jelah... Umrah musim sejuk akhir tahun ni. So memang dingin dan sejuk jugalah. Yang best kami dapat pergi ke Dubai sekali serta jejak kaki ke Ferrari World. souvenier memang mahal dalam tu. Kita beli souvenier murah2 sudah..hehe....Shaklee pun ada bagi souvenier buat kami para jemaah.


Di Hotel kami Yas Viceroy Hotel Abu Dhabi


Desert Safari Abu Dhabi


Pengalaman naik kereta 4 x 4 di padang pasir. Pengalaman mengujakan dengan driver bawak macam nak gila..haha.. itulah dia desert safari extreme dalam kereta menjerit macam hape..haha...


Bergambar di tengah padang pasir

Dinner di tengah padang pasir. 


Lawatan ke Burj Khalifa di Dubai


Bangunan yang tertinggi di dunia. Dah macam lawatan ala2 p KL tower. Tapi yang ni tinggi tak hengat. Tengok view bawah. Actually Dubai ni dalam proses pembangunan lagi so banyaklah kren-kren merata . Fuh memang kaya betul negara ini samalah Abu Dhabi.


Di tingkat 124 Burj khalifa. View bawah sana. Cantik.



Selfie lagi di Menara Burj Khalifa..hehe... 


Lawatan ke Masjid Sheikh Al Zayed Abu Dhabi


Masjid ketiga paling indah dan cantik. Subhanallah memang cantik dari luar dan dalam sungguh indah. 



Bersama wajah-wajah kegembiraan anak-anak syurga ini


View luar Masjid subhanallah indahnya.



 Bersama upline tersayang Master Norita dan family



Makan tengahari di Hotel Emirates Palace

Subhanallah memang cantik tempat ini. Hotel yang diberi jolokan 7 bintang. Kemewahan dunia.. Pengalaman dapat makan tempat yang mana singahsana raja @ pemerintah Abu Dhabi, yang mana dijadikan hotel.


Lunch di Hotel Emirates Palace

Makan2 lah kita.. Alhamdulillah rezki dapat makan di sini.

Sweet moment cik qaireen ni yang comel

Bergambar di depan hotel berhadapan Etihad Towers
(dalam cite Fast Furious tu kan)



Lawatan ke Ferrari World Abu Dhabi

Excited sangat tapi tak banyak dapat main sebab que panjang.hehe... Macam ala-ala Genting Highland tapi kat sini kat bertemakan kereta lumba. Dalam ni masih banyak lagi renovate. Ada rezki mudah-mudahan dapat pergi lagi. 





Bergambar bersama upline kami sekeluarga

Posing dengan mr hubby wefie.

Wefie lagi dengan model kereta.



Ada replika tempat menarik di dunia




Ok ni sebahagian gambar-gambar lawatan kami di Abu Dhabi dan Dubai. Kalau nak letak semua kang tak cukup kuota lak..hihi... u all suka melancong luar negara? Free je mesti semua suka kan.. Namun kalau betul-betul nak FREE trip macam ni kami sedia bantu. yang penting semangat dan rajin usaha untuk sama-sama capai kejayaan bersama kami di Shaklee. Sertai kami...




These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG



No comments :