Wednesday, 25 November 2015

Special Offer Vitamin C Shaklee Berbaki Beberapa Hari Lagi

Special Offer Vitamin C Shaklee Berbaki Beberapa Hari Lagi




Special Offer Vitamin C Shaklee
Special Offer Vitamin C Shaklee


Assalamualaikum & Hi dearies!
BULAN PROMOSI VITAMIN C bakal berakhir 30 NOVEMBER ini...

Sebotol tahan 6 bulan. Harga bawah seratus! Siap dpt diskaun lagi. Nak? Boleh whatsapp saya laju2 ye .



Sejujurnya Raihan memang pengguna tegar Vitamin C since 2011 lagi.. hampir 5 tahun dah. 

Apa yg Raihan rasa 




  • kulit makin cerah 
  • jarang naik jerawat
  • kulit rasa lembap
  • jarang jatuh sakit. Kalau ada pun sekejap je.. Alhamdulillah.. 

Jom buat checklist kalau u all kurang Vitamin C dalam badan

Simptom kurang Vitamin C dalam badan
Simptom kurang Vitamin C dalam badan

                                       

Apa kelebihan Vitamin C Shaklee?


  • Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
  • Mengurangkan simptom demam
  • Mengatasi masalah jerawat degil
  • Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
  • Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
  • Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
  • Mengurangkan kesan "sunburn"
  • Menjadikan kulit lebih gebu
  • Melembapkan kulit dari dalam
  • Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
  • Tona kulit menjadi lebih sekata
  • Mengurangkan penyakit selsema
  • Melindungi badan daripada radikal bebas
  • Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
  • Merendahkan tekanan darah tinggi
  • Memastikan saluran darah mengembang dengan baik
  • Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Membantu kelihatan lebih muda
  • Merendahkan paras insulin
  • Mengimbangkan sistem dalam badan
  • Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf
  • Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan
  • Menghalang terkena serangan jantung
  • Mengawal komplikasi diabetes


Memang banyak sangat manfaat VITAMIN C ni yang buat Raihan jatuh cinta


Ok Raihan nak HARGA DISKAUN bulan ni memang harga jatuh gaung nak bagi... wasap Raihan 017-2549388 utk info lanjut.





These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG



COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA

Monday, 23 November 2015

Ulangtahun Perkahwinan Kami 22 November 2015 Yang Ke 7 Tahun

Ulangtahun Perkahwinan Kami  Yang Ke 7 Tahun




Happy anniversary yg ke 7 tahun buat my dear hubby Encik Kachang.
Awat kami 2 org boleh lupa ni..haha..nasib fb tolong ingatkan tau....

Alhamdulillah 7 tahun melayari bahtera bersama ditemani puteri kesayangan kami ... susah senang pahit manis..suka duka bersama...moga kita terus bahagia till jannah..bahagia di dunia dan akhirat.. dan berjaya dlm biz shaklee kami.. amin....

Love u my dear hubby... kita sambut kt Abu Dhabi ye bulan depan..... 😍😍

Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang

Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang





Assalamualaikum. Hi dearies! Nak share lagi testimoni set kulit Shaklee. Ramai yang tanya Raihan vitamin apa yang sesuai untuk kulit. Actually banyak vitamin Shaklee yang bagus untuk kulit. Namun di antara gandingan mantap hot item customer-customer Raihan amalkan untuk kulit. 


Dan of cos daku pun amalkan juga. Nak cantik dan sihat untuk encik suami kan. Nak-nak kalau ada jerawat memang malu lah. Lagi kat pipi tak selera lak kang encik suami nak cium pipi..ehehe... jangan masa tu terasa kecik hati pulak. So kenalah ikhtiar sekarang dari melarat. Cantik untuk suami untuk kebahagian rumah tangga. Eh tak kahwin lagi boleh je makan vitamin. Takde masalah sebab nak tambah keyakinan diri.


Ok ni layankan testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee kami amalkan Vitamin C dan Vitamin E... layan..........



Testimoni 1


Sukanya tengok perubahan kulit cik adik ni. Dulu kulit muka berjerawat now dah makin berkurang lepas amalkan Vitamin E dan Vitamin C ni. yeah! Raihan suka tau 2 vitamin ni..

Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang
Jerawat Makin Berkurang

Testimoni 2




Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang
Kulit dan licin dah


Comelnya kulit akak ni!!! TAPI kalau tengok gambar sebelum tu ada jerawat dan parut. Memang amazing betul bila alami perubahan ketara sangat2kan. Ni gara-gara 2 vitamin gojes utk kulit... so C da E memang tak mengecewakan. Konsisten amalkan 2 vitamin ni utk u all yg ada masalah jerawat....



Vitamin c ni memang best untuk kulit sebabnya vitamin antioksidan bagus nak bagi kecut jerawat. Bagus utk kulit cerah dan anjal serta ia membentuk kolagen pada kulit juga tau. So memang highly recommend mereka yang first time nak cuba vitamin utk kulit ni.


Vitamin e pun terkenal vitamin awet muda. Tinggi antioksidan gitu. Bagus untuk pudarkan parut-parut jerawat atau luka. Dan lagi best buat muka glowing dan lembap2 juga.
Tu yang ramai JATUH CINTA betullah lepas consume SET KULIT ni. Dah cuba baru tau. Raihan pun pengguna tegar 2 vitamin ni... suka sangat... sambil2 jaga kesihatan dalaman juga...





These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA



Friday, 13 November 2015

Upgrade Ilmu Online dengan Kelas Instagram

Upgrade Ilmu Online dengan Kelas Intagram


Alhamdulillah ahad lepas 8 November 2015, saya dan kawan-kawan biz Shaklee yang lain berkesempatan untuk join Kelas Instagram ni. Actually saya organizer untuk cari orang. Tenaga pengajarnya rakan Master Shaklee juga Master Farah Wahida di ofis beliau di Shah Alam.

Alhamdulillah mujur beliau tak lokek ilmu walaupun dari organisasi berbezakan. Namun nak join kelas ni pengorbanan memang adalah kan. Ada yuran tapi tu belakang cerita sebab yang penting ilmu tu dapat dan jelas.

Upgrade Ilmu Online dengan Kelas Instagram
Peserta Kelas Intagram

Upgrade Ilmu Online dengan Kelas Instagram
Bersama 2 orang downline shaklee saya
Kak Misriah dan Faizah

Upgrade Ilmu Online dengan Kelas Instagram
Rakan-rakan biz Shaklee


Alhamdulillah lepas join kelas IG ni barulah tau macam mana nak gunakannya.. Sebelum ni buat dek jelah kan.. orang kata nak biz kena ikut trend. Sekarang ramai orang suka guna IG so kita pun kena buat anjakan paradigma..hehe... 

Ok u ols... dalam hidup ni jangan berhenti untuk terus menuntut ilmu.. Tak kisah apa2 biz pun..Bagi saya macam biz shaklee saya, jika berkesempatan tiap bulan memang cuba luangkan masa untuk tambah ilmu dan info produk. Ilmu biz online strategi pun kena tahu juga kan...

Moga kita semua sama-sama berjaya dan kaya dunia akhirat....

Thursday, 12 November 2015

Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Vitamin C Shaklee

Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Vitamin C Shaklee


Assalamualaikum dan salam ceria semua...
Wah terpancar sinar keceriaan untuk pengguna tegar Vitamin Shaklee..Mana taknya bulan ni Promo November kan Vitamin C untuk kulit sihat dan cantik.

So Raihan pun nak update jelah tentang Vitamin C yang memang antara yang sangat laris sangat. Stok kat rumah pun ni lah yang paling banyak buat. Sebabnya pernah menggemparkan 1 Malaysia habis Vitamin C ni tau sebab diborong oleh mereka-mereka yang memang teruja dengan kesan best Vitamin C ni.

Ni dia testimoni Vitamin C awek-awek cantik yang bergelar isteri orang tau.. Haa... dah kahwin pun wajib cantik untuk encik suami ok.. Suami makin sayang....hehe... u all kalau nak lagi mantap dan kulit sihat lagi plus dengan yang lain boleh juga Vitamin E, Esp dan B Complex untuk SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE.


Rahsia Kulit Sihat dan Cantik dengan Vitamin C Shaklee
Testimoni Vitamin C Shaklee


So Mereka sudah...

Anda bila lagi????Testimoni hot Vitamin C...mereka2 ni pengguna tegar tau... so jeles tgk kulit halis mulus... takkan tengok orang je..kita pun nak juga....hehe...U ols yang ada masalah kulit jerawat,tak sekata, kusam dan seangkatan dengannya.... Vitamin c ni memang sgt2 bagus utk atasi masalah kulit... dah lah antioksidan tinggi... dan ia juga bentuk sel kolagen dalam kulit.


Tengoklah kulit diorg anjal2 tau.. ada yg umur 30 tahun lebih ni..umur ni dah memang patut kena jaga awal...orang kata AWET MUDA....haa...suka tau org kata mudalah..hehe...


Jom dapatkan Vitamin C atau complete Set Kecantikan Kulit Shaklee...




These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA



.

Thursday, 5 November 2015

Testimoni Vitamin C Shaklee - Lelaki Pun Nak Putih Juga

Testimoni Vitamin C Shaklee - Lelaki Pun Nak Putih Juga


Lelaki pun nak putih juga?!
Haha.. ingat pompuan je ke nak putih... ni kes kulit jadi gelap sangat2.. akibat kena matahari..

Jom layan gambar testimoni ni.





Teruja kan tengok testimoni adik ni amalkan Vitamin 2 bulan dah dapat kesan mengujakan. Nak bagitau ni untuk kesan terbaik biasanya ambil masa 1 ke 3 bulan. Istiqamah dan konsisten untuk hasil terbaik. So kena sabar.. Bagi masa Vitamin C ni repair sel-sel dalam badan tu.

Jadi, korang2 yang ada masalah sunburn dan jadi kulit gelap akibat berkawad ke...atau berkursus ke... toksah sedih2 lah muka berubah gelap camni. Vitamin C Shaklee kan hado...hehe....

Vitamin C Shaklee boleh bantu u all kembalikan kulit sihat cantik tu.. dont worry k... lelaki ke pompuan mesti nak jaga penampilan dan kesihatan ye tak??  Vitamin c kaya antioksidan dan bagus untuk kulit. Kulit lebih sihat cerah dan remaja gitu....


Bulan ni kan nak bagi DISKAUN HEBAT VIT C.. Harga asal RM92.50 TAPI saya nak bagi murah lagi..



Jom dapatkan Vitamin Shaklee anda bulan ni...


Berminat nak jadi 



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA

Sunday, 1 November 2015

Vitalea Kids Shaklee Untuk Nutrisi Anak-anak

Vitalea Kids Shaklee Untuk Nutrisi Anak-anak 



Assalamualaikum dan salam ceria semua. 

Terima kasih sudi berkunjung ke blog saya. So harini saya nak kongsikan info dan manfaat Vitalea Kids Shaklee ni. Dan kini dengan formula baru rasa yang sangat sedap. Sesuai untuk anak-anak anda yang berumur setahun ke atas yang dah boleh kunyah ye. Jom ketahui apa yang istimewanya Vitalea kids ni.


Terdapat 7 keistimewaan Vita-Lea For Children sehingga amat rugi jika ada anak-anak yang sedang membesar kite tak bekalkan dengan multivitamin ni. Tablet sebesar bola mata anak-anak ini juga mampu menutup lompang-lompang nutrient anak-anak kita. Berikut ialah kelebihan Vita-Lea For Children Shaklee
                                   
Vitalea Kids Shaklee Untuk Nutrisi Anak-anak
Vitalea For Children

1. Mengandungi

  • 18 jenis vitamin dan mineral perlu.
  • 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B.
  • Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain. 


Vitalea Kids Shaklee Untuk Nutrisi Anak-anak
Fungsi vitamin di dalam Vitalea Kids
                          

2. Formula yang diperbaharui berbanding yang lama.


Vitalea Kids Shaklee Untuk Nutrisi Anak-anak
Perbezaan formula baru Vitalea Kids dengan yang lama.


3. Menggunakan pemanis semulajadi xylitol yang tidak akan menyebabkan kerosakan gigi.

4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.

5. Bebas gluten, datang dalam perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya!

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas.


Vitalea Kids Shaklee Untuk Nutrisi Anak-anak
Vitalea Kids Multivitamin anak-anak
                          

So ibu dan ayah yang sedang mencari supplement yang sesuai untuk anak anda, saya sarankan Vitalea kids ini sebab rasa anggur yang sedap. Mudah dikunyah. Berikan yang terbaik untuk anak anda. Gantikan gula-gula dengan Vitalea Kids untuk nutrisi anak-anak.



Jom dapatkan Vitamin Shaklee anda bulan ni...


Berminat nak jadi 



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA

Promo Shaklee November 2015

Promo Shaklee November 2015


Kini tirai November menjengah. Kejap je nak hujung tahun kan.. Ok nak kongsikan promo Shaklee bulan ni terutama pengguna tegar Shaklee kan mesti tak sabar nak tahu.

Ok inilah dia promo shaklee bulan November ini... memang teruja betul lah.. Bulan lepas vitamin best-best juga. Bulan ni memang item hot lagi... So jom tengok promo apa ye...


1) Set Yes Wellness Pack diskaun 5% utk setiap set ini.

Promo Shaklee November 2015


2) Promo Vitalea Kids Buy 3 Free 1
     

Promo Shaklee November 2015


3) Vitamin C Buy 2 DISKAUN 5%

Promo Shaklee November 2015



4) Vitamin C Buy 6 FREE 1


Promo Shaklee November 2015



Ok dah tahu pun kan promo special bulan ni... yang paling best mesti Vitamin C ni kan..memang antara hot item kami yang menggemparkan Malaysia sebab pernah kehabisan stok hampir setahun gara-gara permintaan tinggi tak dapat nak tampung...

Jom dapatkan Vitamin Shaklee anda bulan ni...


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA