Tuesday, 29 September 2015

Tips Kurus Dengan Banyakkan Minum Air

Tips Kurus Dengan Banyakkan Minum Air

Tips Kurus Dengan Banyakkan Minum Air


Petua Minum Air Mengikut Berat

Jom ikut petua ini.
1)Minum air kosong sehari dalam unit 
ml :(40 x berat badan dalam kg)+500ml
Cth :
Berat badan Siti ialah 50kg.
(40 × 50) + 500 = 2500ml / 2.5liter
Siti perlu minum 2.5liter air kosong sehari untuk seimbangkan berat badan.
2)Minum tambahan air kosong sekali ganda dari air berperisa yang diminum.
Cth :
Siti minum segelas teh tarik di kedai mamak. Jadi Siti perlu minum tambahan segelas air kosong untuk seimvangkan berat badan.
================================
Tidak susah sebenarnya minum air kosong banyak.Minum air sedikit demi sedikit dengan kadar kerap.

Kelebihan minum air :

1) Kurang rasa lapar,sekaligus selera makan kurang.
2) Buah pinggang dapat bekalan air yang cukup untuk memproses pembakaran gumpalan lemak
3)Mengatasi masalah sembelit.

Jom lepas ni kita sama-sama amalkan minum air mencukupi. Bagus untuk elakkan badan terhidrati malah ia cantikkan kulit lebih lembap tau.

Semoga bermanfaat.

Tuesday, 15 September 2015

BENGKEL LEADERSHIP DEVELOPEMENT JEJAK JUTAWAN

BENGKEL LEADERSHIP DEVELOPEMENT JEJAK JUTAWAN


Tarikh : 12 September 2015 (Sabtu)
Tempat : IOI Palm Putrajaya

Alhamdulilah misi hujung minggu diisi dengan menghadiri sesi kelas ilmu. Recaj perkara-perkara positif dengan motivasi dan tips-tips biz. Kalini bengkel kami di Hotel IOI Putrajaya. 3 orang downline turut hadir untuk sesi recaj ilmu berguna harini.

Masing-masing punya misi untuk berjaya dalam Shaklee. Yang best Shaklee offer FREE TRIP BANGKOK  untuk semua ahli-ahlinya yang lepas kelayakan tau. Bagi yang belum jadi ahli pun anda pun layak juga nak join kami. Syaratnya kena mendaftar ahli Shaklee dan ikuti langkah-langkah seterusnya yang kami nak ajar nanti.

Jom layan gambar sesi bengkel ni ada sesi sharing superline kami Master Haji Roslan dan juga master yang dah berjaya. Kata-kata motivasi penuh bermakna oleh Vice President Shaklee kami Mr Kelmen Oii memang terkesan sangat-sangat.

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Me dan cik qaireen peneman setia

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Meeting grup

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Meeting grup

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama downline tersayang Safura dan Nadia

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Meeting grup

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Para peserta yang hadir



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama team DESIRE yang hadir

Semoga lebih ramai lagi team DESIRE yang dapat hadirkan diri ke bengkel dan kelas-kelas macam ni. Memang best sangat dapat jumpa dan berkongsi cerita dan tips biz.

Saya alu-alukan buat kalian yang berminat untuk biz Shaklee atau makan sendiri. Join ahli dengan team kami DESIRE. Kami komited untuk membantu lebih ramai lagi insan di luar sana ubah nasib diri dan jana income bersama Shaklee. Ramai suri rumah malah mereka yang bekerja buat part time dapat rasai bonus bulanan serendah 2 dan ada hingga 5  6 angka. Semua itu tidak mustahil asal punya impian besar dan RAJIN USAHA.



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA


Friday, 11 September 2015

Grup Meeting Leader DESIRE Shaklee Ogos 2015

Grup Meeting Leader DESIRE Ogos 2015




Alhamdulillah tercapai juga hasrat nak gathering dengan downline-downline terutama leader-leader team DESIRE pada 30 Ogos 2015. Asalnya nak buat area taman tempat rekreasi santai-santai kan. Tapi musim jerebu cuaca pun tak menentu. So kami decide buat rumah kamilah selaku upline alang-alang macam open house la pulak kan padahal dah habis raya..hehe..

Apa pun sangat bersyukur planning terlaksana juga sambil-sambil berkumpul untuk bincang bagaimana nak kembangkan grup dan sama-sama bantu mereka. Kami pun buat pot luck so masing-masing bawak makanan. Memang meriah lah rumah kami ni..




PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Para suami pun sibuk meeting

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Makanan yang sedap-sedap



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Operasi makan


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Operasi makan

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama Safura leader DESIRE seorang WAHM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama Kak Zaini leader DESIRE buat part time Shaklee

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama Siti leader DESIRE seorang WAHM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama leader-leader DESIRE


Sekitar grup meeting kami. Sambil-sambil makan pun boleh sharing-sharing. Terima kasih buat anak-anak Shaklee kami Siti, Adah, Kak Zaini dan juga Safura. Happening tak grup kami. In shaa Allah next time kita buat lagi gathering besar-besaran dengan semua susur galur DESIRE. Kali ni buat mengejut alhamdulillah terlaksana juga.



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA


Thursday, 10 September 2015

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015



PROGRAM JEJAK JUTAWAN SHAKLEE 

Master Developement Workshop 

9 September 2015 (Rabu)
8-10.30pm
Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015

Alhamdulillah pada 9 September 2015 kami suami isteri menghadiri bengkel untuk leader-leader bermula rank Coordinator ke atas hingga ke Master Coordinator. 
Saya yakin ilmu perlu dicari dan dipelajari kerana dengan ilmulah dapat pelbagaikan idea dan cara utk bangunkan ekonomi dan mantapkan bisness Shaklee saya.

Sebab tu dalam biz pun kena ada mentor bukan hanya menjual sahaja.Untuk susur galur saya DESIRE, saya tak mampu nak bagi wang beribu tetapi ilmu dan kelas yang disediakan oleh upline dan shaklee bantu untuk kalian  manfaatkan ilmu untuk majukan biz untuk sama-sama kita jana income malah tambah ekonomi bersama Shaklee. Gunakan peluang utk join mana-mana kelas yang disediakan Shaklee dan upline.

Saya tak pernah bosan untuk menuntut ilmu kerana ia bantu untuk kekalkan semangat biz saya dengan berjumpa insan-insan yang lebih hebat dan berjaya dalam Shaklee. Moga dapat manfaatkan untuk organisasi saya.


Sekitar bengkel yang kami hadiri turut bawak leader saya Azira Mamat kini rank Senior Coordinator.



Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Sharing oleh superupline kami Master Haji Roslan



Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Sharing oleh Master Che Lah

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Sharing oleh Master Hadhatina

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Para peserta yang hadir

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Bersama Azira Mamat my leader

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Bergambar dengan superupline kami juga Master Hajah Salwa

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Master Hafiez (hubby) bersama Master Haji Roslan

Master Developement Workshop Shaklee 9 September 2015
Master Hafiez (hubby) dan Master Che Lah


Jom sama-sama kita bangunkan ekonomi keluarga dan ummah. Kejayaan bukan untuk diri kita sahaja tetapi orang lain.

Moga kita semua sama2 berjaya dan kaya dunia dan akhirat...







Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA

Wednesday, 9 September 2015

Aktiviti Shaklee Grup Meeting Desire Family di Batu Pahat

Aktiviti Grup Meeting Desire Family di Batu Pahat


6 September 2015
10.30-12.30 pm
Tasik Y Batu Pahat 

Alhamdulillah dapat berjumpa team Shaklee DESIRE BATU PAHAT. Semua sporting dan walaupun ada yang 1st time jumpa dah mcm kenal lama. Serius hepi jumpa mereka terpancar sinar kejayaan masing-masing punya impian dan cita2 yg besar utk berjaya dlm Shaklee.


Kebetulan balik rumah mak kat Bukit Gambir jadi kami suami isteri plan mengejut untuk buat coaching dengan cucu cicit Shaklee kat sana. Sambil coaching buat health check juga untuk tengok tahap kesihatan masing-masing..hehe.. masing-masing dah gelabah je.. tapi sporting sebab tak mengelat...hehe...















Terima kasih pada Faizah yang ajak kitorang pekena Nasi Beriani Batu Pahat yang sangat sedap. Dah habis makan lupa nak ambil gambar nasi beriani sedap tu. Dah lah banyak memang puas hati betul makan. You all yang pergi ke Batu Pahat jangan lupa singgah kat restoran ni Restoran BP Beriani Power. Haa... tolong promote memang ramai datang tak kira melayu, cina dan india semua ada... 



Terima kasih kepada cucu cicit yang sudi bersama kami untuk sesi coaching di sana. Korang memang best dan sporting. Tasik Y pun best santai je dan ada dinosaur..hehe... memang sesuai nak buat picnic dan kelas santai macam haritu. 

Moga kalian semua berjaya capai impian masing-masing dalam Shaklee. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA





Tuesday, 8 September 2015

Pengeposan Shaklee 8 September 2015

Pengeposan Shaklee 8 September 2015



Alhamdulillah pengeposan untuk harini. Terima kasih pada customer dan downline Shaklee tersayang. Moga terus mendapat manfaat dengan produk Shaklee kami.




Model Shaklee kami..heheh

Pengeposan 8 September 2015

Ready untuk di pick up downline



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA



Thursday, 3 September 2015

Aktiviti Shaklee 3 September 2015

Aktiviti Shaklee 3 September 2015


Harini sibuk uruskan packing vitamin awal-awal sebab petang dah set appoinment jumpa new downline kat Shah Alam. Alhamdulillah rezki harini bersusun order untuk Cod 3 tempat dan pos barang 3 parcel. Alhamdulillah awal bulan rezki tetap ada kan.. Yang penting keep on sharing dan terus berusaha. 

Kat Shah Alam jumpa new downline Shikin beliau order Esp dan join ahli so terus layak dapat Free sebotol Vitalea sempena promo YES PROGRAM SHAKLEE. U all jangan lepas peluang tau tinggal bulan depan je last month untuk dapat free Vitalea. Korang yang berada di Shah Alam pun boleh dapatkan vitamin Shaklee daripada saya ye. In shaa Allah boleh cod juga kat sana. 


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Cod dan pos barang Shaklee

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Consultation dengan new downline


Alhamdulillah seronok dapat bersua muka dengan downline baru sambil-sambil consult cara makan vitamin dan juga sedikit coaching biz. In shaa Allah next time boleh jumpa lagi untuk lebih details.

Lepas je jumpa adik ni terus pergi ke Port Klang cod barang customer order Lecithin, Omega dan Vitamin E pada kak Seri regular customer tersayang...hehe.. Tq always support my biz kak..

Sesi petang lak my biz partner merangkap hubby ku cod ke Bandar Puteri SET PANTANG SHAKLEE pada regular customer juga. Alhamdulillah ramai regular yang repeat ambil Shaklee sebab dah tau keberkesanan dan keserasian lepas amalkan. Ye tak???

Ok esok lak nak zass p Hq Shaklee sebab ada new downline area Port Klang nak beli set kurus. So esok beli barang dia dan cod terus.... 




 Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA

Wednesday, 2 September 2015

Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah

Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah


Alhamdulillah pada 23 Ogos 2015 (Ahad) berkesempatan join Event Shaklee di Hotel Holiday Villa Subang. Seronok join event Shaklee ni sebab tanda daku sayang kan Shaklee..hehe... lagi satu nak support downline Shaklee merangkap cucu dan cicit Shaklee naik pentas untuk recognition mereka naik rank sebagai Supervisor dan Senior Supervisor. Mereka ni anak beranak.  

Kat bawah ni poster Shaklee dah keluarkan lagi so memang alert lah untuk sertai event ni. Ada Motivation Rally perkongsian kejayaan daripada Master-master hebat dan juga sambutan raya sekali tau. Walaupun dah habis raya tapi terasa kemeriahannya juga ala-ala raya gitu. Tak lama lagi pun nak raya hajikan..hehe...

Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Motivation Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015


Dengar perkongsian orang lama dari Master Dr Hj Abdullah orang lama dalam Shaklee dah 14 tahun. Klik sini untuk perkongsian beliau dan seorang makcik berusia 61 tahun capai rank Senior Coordinator dalam tempoh 7 bulan. Perkongsian hebat dari Master Lyna Noh rakan master yang lebih 5 tahun bershaklee kini rangkaian besar di bawah grupnya. Sebenarnya kejayaan mereka beri inspirasi kepada kami. Walaupun dah capai rank Master Coordinator tetapi ambil pengalaman dan kisah kejayaan sebagai rujukan dan juga proses pembelajaran bersama. Boleh juga kongsi dengan downline-downline kan.



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Sharing Master Dr Hj Abdullah



Ucapan tahniah buat cucu Shaklee kami Mak Yati rank Senior Supervisor dan anaknya Aien rank Supevisor. Mereka anak beranak tau. Sama-sama buat biz Shaklee dan support each other. Kami turun sekali untuk sama-sama support dan raikan kejayaan mereka. Moga ia titik permulaan untuk terus berkembang dan terus berjaya di dalam Shaklee. Tahniah kalian berdua.



Jom layan gambar sekitar majlis. Gambar makan-makan tak sempat ambil sebab tengah sibuk makan.hehe.. yang penting makanan sedap-sedap tau ada menu raya sekali. So yang tak datang memang rugi walaupun Shaklee tulis hi tea je tapi makan berat juga..rugi korang....hehehe....



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Motivation Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015


Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Ucapan alu-aluan Mr Kelmen Vice President Shaklee


Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Tahniah Mak Yati




Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Tahniah Mak Yati



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Tahniah Aien dan suami



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Bersama anak Shaklee saya Kak Misriah Leader team DESIRE



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Bersama orang-orang kuat saya anak dan biz partner suami




Shaklee memberi peluang kejayaan kepada semua ahli-ahlinya. Samada kita cepat atau lambat join ahli bukan penentu kepada kejayaan. Ada yang lambat join tapi mereka lebih berjaya. Apa yang penting adalah memulakan dengan tindakan untuk terus capai impian. So u all yang tengah plan nak join ahli Shaklee jangan teragak-agak utuk sertai kami di team DESIRE. Kami sedia guide untuk anda terus berjaya bersama-sama kami.



 Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA