Saturday, 30 May 2015

Peluang Jana Pendapatan Separuh atau Sepenuh Masa Dalam Shaklee

Peluang Jana Pendapatan Separuh atau Sepenuh Masa Dalam Shaklee



Bermula Mei 2015 Shaklee telah melancarkan suatu program YES SHAKLEE untuk semua rakyat Malaysia yang ingin menjana pendapatan dalam Shaklee secara sepenuh masa atau separuh masa. 

Syarat keahlian Shaklee :

Terbuka kepada warganegara Malaysia berusia 18 tahun ke atas.
Lelaki dan wanita.
Tidak perlu kelayakan akademik.

Program YES SHAKLEE



Shaklee menyediakan pelbagai insentif tambahan utk ahli baru dengan tambah 50% bagi mereka yang mencapai bonus sebanyak RM1000 sebulan. Dan peluang mendapat YES TROFI AWARD dan CASH REWARD RM10 000 jika mencapai rank Master Coordinator (rank tertinggi) dalam tempoh 13bulan.
Jika anda sedang menganggur , suri rumah atau sedang cari part time sertai 
YES SHAKLEE harini..

Pelbagai insentif dan BONUS SHAKLEE utk ahli baru.

Jom sama2 lebih sihat dan berjaya.
Sertai kami harini yuran ahli serendah RM80.
Lebih menarik utk mrk yg berdaftar ahli bulan ni dan beli mana2 produk 
shaklee layak dpt FREE GIFT VITALEA bernilai RM89.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee
Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee


Sertai kami harini DESIRE dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Kami sedia membantu dan guide anda sehingga berjaya.
Usaha Luar Biasa Hasil Luar Biasa

Mentor Shaklee Anda
Puan Raihan 017-2549388
Encik Hafiez 017-2549358




Wednesday, 27 May 2015

Omega Guard Shaklee Melegakan Batuk Bayi Menyusu Badan

Omega Guard Shaklee Melegakan Batuk Bayi Menyusu Badan



Ramai ibu-ibu yang risau jika anak tak sihat dan paling risau bayi masih kecil lagikan. Bagi ibu yang menyusukan badan aspek pemakanan sangat dititikberatkan kerana apa yang kita makan bayi pun dapat juga. Jadi pastikan pemakanan yang sihat dan bernutrisi.

Untuk bayi memang tak bagus bagi ubat doktor sangat tak digalakkan sebab mereka masih kecil lagi. Namun ibu-ibu yang menyusu kalian boleh cuba alternatif dengan amalkan vitamin kesihatan untuk kuatkan imun badan bayi. Vitamin yang sesuai untuk bayi anda yang alami batuk-batuk ibu boleh amalkan Omega Guard Shaklee.

Di bawah ini testimoni ibu menyusu yang amalkan Omega Guard ikhtiar untuk anaknya.



Kebaikan Omega Guard Shaklee



Kebaikan Omega Guard Shaklee
Kebaikan Omega Guard Shaklee


Testimoni Omega Guard Melegakan Batuk Bayi


Testimoni Omega Guard Melegakan Batuk Bayi
Testimoni Omega Guard Melegakan Batuk Bayi



Alhamdulillah beliau amalkan 3biji Omega dan ditambah pengambilan Vitamin C untuk kuatkan imun badan bayi. Bayi pun dah semakin sihat tiada batuk-batuk lagi.
So ibu-bu menyusu yang rungsing masalah batuk anak boleh cuba ikhtiar dengan amalkan supplemen. Ia bukan sahaja kuatkan imun bayi malah bagus untuk perkembangan minda bayi.


Dapatkan Omega Guard Shaklee anda sekarang!




These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG






Sunday, 24 May 2015

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!





Pada 23 Mei 2015 berlangsungnya Wellness Fair Shaklee di Hotel Sri Petaling KL anjuran pengasas Euphoria Team oleh Master Norita suami beliau Master Naquib merangkap upline Shaklee saya. Turut dimeriah dengan kehadiran superupline nanny shaklee saya Master Hajah Salwa dan suaminya Master Hj Hussain.

Sesi pagi ada kelas ilmu perkongsian daripada upline-upline kami. Manakala sesi petang Wellness Fair. Alhamdulillah majlis berjalan lancar dengan kehadiran ramai downline daripada susur galur berbeza namun dari pengasas yang sama. Tugas saya pada haritu dan suami sebagai Organizer Committe bantu untuk tugas-tugas pembantu health check.

Aktiviti menarik Wellness Fair ni antaranya pemeriksaan kesihatan percuma seperti tekanan darah dan body fat termasuk body age dan banyak lagi. Ramai yang terkejut bila body age lebih tua dari usia sebenar dan ada lagi muda dari usia sebenar.

Ada juga taklimat kesihatan daripada Pakar Nutrisi shaklee Puan Sarah. Kemudia perkongsian YES program oleh Master Norita tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee sempena promo YES PROGRAM sehingga bulan Oktober 2015 ini. Selain tu ada perandingan mewarna kanak-kanak dan paling dinanti-nanti cabutan bertuah barangan elektrik. Hadiah utama tv 40 inci tu..hehe...




Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Health Check

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Health Check dengan doktor jadi peserta...

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Downline ku Kak Mis bawak family

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Free vitamin siapa yang datang

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Shaklee family 

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Kami pun dapat Free Vitamin

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Check up doktor

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Saya sedang isi form prospek utk Healtch Check

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Health Check

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Peserta yang hadir

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Beratur tunggu turn Check up

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Health Check

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Pertandingan mewarna kanak-kanak

Wellness Fair Euphoria di KL Meriah!
Sharing oleh Master Norita

Terima kasih kepada upline-upline kami untuk majlis ini dan tajaan vitamin percuma kepada peserta dan mereka yang hadir. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar dan semoga semua yang hadir dapat manfaat untuk lebih titikberatkan kesihatan di samping jaga pemakanan, senaman dan amalan supplement yang turut membantu.


Sertai kami harini DESIRE dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Kami sedia membantu dan guide anda sehingga berjaya.
Usaha Luar Biasa Hasil Luar Biasa

Mentor Shaklee Anda
Puan Raihan 017-2549388
Encik Hafiez 017-2549358

Wednesday, 20 May 2015

Masalah Jerawat Kini Dapat Diatasi Dengan Vitamin Shaklee

Masalah Jerawat Kini Dapat Diatasi Dengan Vitamin Shaklee


Assalamualaikum dan salam ceria.
Kini Raihan kembali nak berkongsi dengan kalian. Harini Raihan nak kongsikan testimoni Set Kulit Shaklee yang sentiasa menjadi pilihan ramai.
Saya yakin setiap orang impika kulit yang cantik bebas dari jerawat kan.
So testimoni kalini nak share pengguna yang alami masalah jerawat teruk dan berminyak transform kulit jadi cantik dan sihat.

Haa..leh tengok gambar bawah ni sebelum dan selepas amalkan vitamin Shaklee. Serius memang beza sangat kan. Sekarang kulit makin gebus anjal... Testimoni oleh Kak Farizan.

Masalah Jerawat Kini Dapat Diatasi Dengan Vitamin Shaklee
Kulit makin gebu

Tips Dapatkan Kulit Cantik dan Gebu


Ada beberapa rahsia yang beliau amalkan:


1) Kecantikan dan kesihatan dalaman dijaga rapi dengan set kulit cantik Shaklee. Set ini mengandungi Vita C SR Plus dan Vita E Complex. Sebenarnya anda pun boleh tambah ESP, GLA Complex, Vivix, CoQ Health dan Shaklee Collagen Powder ke dalam set ini. Bagaimanapun minima anda harus ambil Vita C SR Plus dan Vita E Complex.

2) Pengambilan air kosong sehari sekurang-kurangnya 3 liter. Air akan membantu memberikan tenaga dan mengelakkan dehidrasi kepada kulit anda.

3) Pengambilan penjagaan luaran dengan Set Nutriwhite Shaklee. Set Nutriwhite ni memang untuk memutihkan kulit.

4) Elakkan pengambilan kafein. Kafein seperti teh dan kopi boleh menyebabkan penyerapan vitamin yang anda ambil berkurangan. Jadi kalau boleh jangan minum langsung dan gantikan dengan minuman seperti Vico dan Horlicks. Dan jika efek vitamin kurang pada anda, anda harus semak semula pengamalan pemakanan anda. Mesti ada yang tak kena.


Cadangan Vitamin Shaklee Untuk Masalah Kulit

 Cadangan Vitamin Shaklee Untuk Masalah Kulit
Vitamin Shaklee Untuk Masalah Kulit


Set Lengkap Nutriwhite



Set Asas Nutriwhite Shaklee
Set Asas Nutriwhite Shaklee

So u all yang tengah mencari supplement yang sesuai untuk masalah kulit boleh juga hubungi saya dulu untuk cadangan vitamin yang sesuai. Nak dapatkan skincare set luaran Nutriwhite ni pun boleh juga. Saya juga pengguna Nutriwhite untuk pencuci dan make up remover. Memang ohsem!


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG



Thursday, 14 May 2015

Omega Guard Supplement Kesukaan Anak Saya

Omega Guard Supplement Untuk Anak


Anak saya Qaireen memang suka betul makan Omega Guard ni. Alhamdulillah saya dah berikan dia omega sejak dia berumur setahun lagi. Sekarang dah berusia 4 tahun 5 bulan so saya berikan dia sebiji sehari sebagai makanan tambahan beliau. Kalau terlupa bagi mesti dia sendiri yang ingatkan. 

Bagi dia selamba je kunyah Omega dan macam kunyah gula-gula. hehe..Apa pun saya ingin berikan yang terbaik untuk anak. Kalau mama dan ayah amalkan supplement kenapa tak bagi terbaik untuk anak kan?? Bagi saya makanan seharian pun tak mencukupi untuk lengkapkan nutrisi padanya yang sedang membesar. Jadi saya perlu ikhtiar sesuatu untuk perkembangan dan kuatkan imun badannya.


Supplement untuk anak
Qaireen suka makan Omega


Omega Guard ni bagus untuk perkembangan otak anak-anak sebenarnya. Selain itu ia juga bagus untuk kuatkan imun. Alhamdulillah dia jarang jatuh sakit demam , selsema atau batuk. Jika jatuh sakit saya akn berikan Omega , Mealshake dan Nutriferon juga untuk pertahanan badan beliau tanpa perlukan ubat doktor. Ubat doktor pilihan terakhir jika tak sembuh-sembuh juga.

Apa saya nak kongsikan juga perubahan pada anak saya dia baru bermula sekolah tadika akhir bulan Januari 2015. Dalam tempoh sebulan dah nampak perubahan dia dah mula menghafal surah al fatihah dan beberapa bacaan dalam solat. Alhamdulillah dia mudah tangkap dan mengingat belajar di sekolah. Kini dah 5 bulan sekolah dah mula kenal huruf dan menulis dengan baik. Syukur risau juga kalau dia ketinggalan sebab baru masuk sekolah tahun ni.


Di sini saya nak kongsikan kenapa Omega Guard bagus untuk kesihatan otak. 

Boleh refer pada gambar ye.

Omega Guard bagus untuk kesihatan otak
Omega Guard bagus untuk kesihatan otak

Omega Guard bagus untuk kesihatan otak
Omega Minyak Ikan Terbaik

Saya yakin ramai ibu-ibu kat luar sana nak kan yang terbaik untuk anakkan. Omega Guard sangat dicadangkan kepada anak-anak yang mula nak belajar. Actually dah boleh amik bermula setahun ke atas lagi. Jom berikan yang terbaik untuk anak-anak.


Jangan lepaskan peluang untuk PROMO MEI SHAKLEE bulan ini ada PROMO OMEGA GUARD klik SINI


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG



Sunday, 10 May 2015

Daftar Ahli Shaklee Dapat FREE VITALEA

Daftar Ahli Shaklee Dapat FREE VITALEA 


Biar betul ni??? 
Aha..menarik bulan Mei ini Shaklee memang sentiasa beri kejutan buat semua ahli Shaklee. Dan paling best tentunya BERITA GEMBIRA buat ahli baru yang nak makan sendiri atau bisnes. 

U all sangat beruntung sangat bulan Mei ni SHAKLEE sangat teruja untuk berkongsi VITALEA ke 100 tahun kini dari tahun 1915- 2015. 100 tahun multivitamin paling tertua dan dicipta oleh Doktor Forest C Shaklee iaitu Pengasas Produk Shaklee. Alhamdulillah saya berbangga betul berpayung di bawah syarikat kukuh dan lama ni.

Ok u all teruja juga tak ni? Nak dapat FREE VITALEA ni... mudah aje...





Berita GEMBIRA!!!

JOIN AHLI DAN DAPAT FREE VITALEA

1. Register keahlian RM79.50 sekali seumur hidup

2. Beli mana2 satu produk KESUKAAN 

3. Layak dapat PERCUMA Vitalea Iron Formula


Dan jadi ahli semestinya akan nikmati HARGA AHLI seumur hidup jimat 15-30% dari harga runcit. Malah FREE CONSULTATION DAN GUIDE BIZ bagi yang minat untuk jana income dalam shaklee. 

In shaa Allah kami akan bantu. Kini team Shaklee saya DESIRE ramai yang yang bermula dari pengguna kemudian menjadi ahli untuk makan sendiri dan sambil berkongsi turut sama jana income dalam Shaklee sebagai part time atau fulltime. Suri rumah pun ramai berjaya buktikan dengan income bulanan 4 ANGKA!

Semua itu bukan mustahil kan. Kita yang tentukan berapa banyak income kita nak. Yang penting usaha dan tidak putus asa!


Jom join ahli bulan ni sempena PROMO FREE VITALEA ini. 

Multivitamin & Multimineral

Kod Produk:10131 (120 tablet)
Kepelbagaian yang Menakjubkan
Sains terbaik Shaklee menghasilkan salah satu suplemen yang paling komprehensif dan seimbang yang mampu anda miliki. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
Apabila Diambil Setiap Hari, Vita-Lea:
  • Membantu mengekalkan kesihatan yang sempurna*
  • Mengandungi beta karotena yang bermanfaat untuk menggalakkan pertumbuhan, memelihara penglihatan dan menjanakan semula tisu.
  • Membekalkan kalsium, fosforus serta vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi
  • Biotin dan asid pantotenik menyokong metabolisme lemak dan karbohidrat
  • Vitamin B12 merangsang pembentukan sel-sel darah merah*
Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosussistemik (SLE )hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini.
Pesakit Tiroid dan Talasemia juga tidak boleh mengambil Vitalea kerana mengandungi zat besi.

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

Kebaikan Vitalea Shaklee


Vitalea Shaklee
Vitalea Shaklee

Kebaikan Vitalea shaklee
Kebaikan Vitalea shaklee

Banyaknya fungsi Vitalea Shaklee ni! Nama pun multivitamin kan dan yang pasti tertua di dunia. So u all yang memang berhajat nak cuba vitamin Shaklee patut try vitalea ni. Dan pastinya ia FREE jika ikut cara di atas tadi.

Jom join team DESIRE di bawah kami Master Raihan dan Hafiez. In shaa Allah kami batu untuk beri consultation dan guide biz melalui offline atau online di grup ekslusif kami.


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388

ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG




Saturday, 9 May 2015

Promo Shaklee Mei 2015

Promo Shaklee Mei 2015


Assalamulaikum dan salam sejahtera pada semua pembaca.
Alhamdulillah harini baru berkesempatan nak update blog saya. Ampun..hehe.... yang pasti biz saya masih berjalan sentiasa ye...

So menariknya bulan ni ada beberapa PROMO ISTIMEWA SHAKLEE. Jom grab peluang bulan ni beli 1 set terus memang JIMAT BERGANDA-GANDA. 


1) OMEGA GUARD BUY 6 FREE 1

Kod Produk:10236 (90 capsules)

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.
Shaklee OmegaGuard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuardmembekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.


Jika beli 1 set Promo ini BUY 6 FREE 1 DAPAT


  • FREE KEAHLIAN bernilai RM79.50
  • FREE VITALEA bernilai RM88.75 
  • CASH BONUS RM30 ++
  • Nikmati HARGA AHLI seumur hidup dan kelebihan sebagai ahli SHAKLEE


2) PHYTOCOL BUY 6 FREE 1

Bertindak Secara Semula Jadi untuk Merendahkan Paras Kolesterol

Kod Produk:11006 (60 tablet)
Phytocol-ST ialah rumusan proprietari yang dapat menghalang penyerapan kolesterol oleh tubuh.
  • Mengandungi bahan-bahan yang terbukti secara klinikal, dan disokong oleh lebih 80 kajian, berkesan dalam merendahkan paras kolesterol LDL secara semula jadi
  • Dirumus daripada campuran sterol & stanol
  • Membekalkan 2,000mg sterol & stanol tumbuhan setiap hari, mengikut saranan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH)
Jika beli 1 set Promo ini BUY 6 FREE 1 DAPAT

  • FREE KEAHLIAN bernilai RM79.50
  • FREE VITALEA bernilai RM88.75 
  • CASH BONUS RM40 ++
  • Nikmati HARGA AHLI seumur hidup dan kelebihan sebagai ahli SHAKLEE

Promo Shaklee Mei 2015


3) OMEGA BUY 2 DISCOUNT 5 %

4) PHYTOCOL BUY 2 DISCOUNT 5 %






Multivitamin & Multimineral

Kod Produk:11005 (60 tablet)
FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan paduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.
  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

6) YES PACK DISCOUNT 5 %

Untuk pembelian Set YES PACK di bawah u all boleh nikmati diskaun 5 % tau. 





Wah saya sendiri sebagai pengedar Shaklee sangat teruja dengan PROMO MEI SHAKLEE ni. Dan paling best sebagai ahli Shaklee memang banyak benefit dapat harga lagi murah tau. Psst...bulan ni kalau join ahli dan beli barang dapat FREE SEBOTOL VITALEA bernilai RM88.75. Memang best sangat OFFER GILA-GILA SHAKLEE sempena VITALEA yang ke 100 tahun (1915-2015). 

Ok nanti saya sambung untuk next entry sejarah Shaklee ye... jom miliki produk shaklee harini.




These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG