Monday, 23 November 2015

Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang

Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang





Assalamualaikum. Hi dearies! Nak share lagi testimoni set kulit Shaklee. Ramai yang tanya Raihan vitamin apa yang sesuai untuk kulit. Actually banyak vitamin Shaklee yang bagus untuk kulit. Namun di antara gandingan mantap hot item customer-customer Raihan amalkan untuk kulit. 


Dan of cos daku pun amalkan juga. Nak cantik dan sihat untuk encik suami kan. Nak-nak kalau ada jerawat memang malu lah. Lagi kat pipi tak selera lak kang encik suami nak cium pipi..ehehe... jangan masa tu terasa kecik hati pulak. So kenalah ikhtiar sekarang dari melarat. Cantik untuk suami untuk kebahagian rumah tangga. Eh tak kahwin lagi boleh je makan vitamin. Takde masalah sebab nak tambah keyakinan diri.


Ok ni layankan testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee kami amalkan Vitamin C dan Vitamin E... layan..........



Testimoni 1


Sukanya tengok perubahan kulit cik adik ni. Dulu kulit muka berjerawat now dah makin berkurang lepas amalkan Vitamin E dan Vitamin C ni. yeah! Raihan suka tau 2 vitamin ni..

Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang
Jerawat Makin Berkurang

Testimoni 2




Testimoni Set Kulit Shaklee Jerawat Makin Berkurang
Kulit dan licin dah


Comelnya kulit akak ni!!! TAPI kalau tengok gambar sebelum tu ada jerawat dan parut. Memang amazing betul bila alami perubahan ketara sangat2kan. Ni gara-gara 2 vitamin gojes utk kulit... so C da E memang tak mengecewakan. Konsisten amalkan 2 vitamin ni utk u all yg ada masalah jerawat....



Vitamin c ni memang best untuk kulit sebabnya vitamin antioksidan bagus nak bagi kecut jerawat. Bagus utk kulit cerah dan anjal serta ia membentuk kolagen pada kulit juga tau. So memang highly recommend mereka yang first time nak cuba vitamin utk kulit ni.


Vitamin e pun terkenal vitamin awet muda. Tinggi antioksidan gitu. Bagus untuk pudarkan parut-parut jerawat atau luka. Dan lagi best buat muka glowing dan lembap2 juga.
Tu yang ramai JATUH CINTA betullah lepas consume SET KULIT ni. Dah cuba baru tau. Raihan pun pengguna tegar 2 vitamin ni... suka sangat... sambil2 jaga kesihatan dalaman juga...





These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA



No comments :