Wednesday, 2 September 2015

Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah

Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah


Alhamdulillah pada 23 Ogos 2015 (Ahad) berkesempatan join Event Shaklee di Hotel Holiday Villa Subang. Seronok join event Shaklee ni sebab tanda daku sayang kan Shaklee..hehe... lagi satu nak support downline Shaklee merangkap cucu dan cicit Shaklee naik pentas untuk recognition mereka naik rank sebagai Supervisor dan Senior Supervisor. Mereka ni anak beranak.  

Kat bawah ni poster Shaklee dah keluarkan lagi so memang alert lah untuk sertai event ni. Ada Motivation Rally perkongsian kejayaan daripada Master-master hebat dan juga sambutan raya sekali tau. Walaupun dah habis raya tapi terasa kemeriahannya juga ala-ala raya gitu. Tak lama lagi pun nak raya hajikan..hehe...

Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Motivation Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015


Dengar perkongsian orang lama dari Master Dr Hj Abdullah orang lama dalam Shaklee dah 14 tahun. Klik sini untuk perkongsian beliau dan seorang makcik berusia 61 tahun capai rank Senior Coordinator dalam tempoh 7 bulan. Perkongsian hebat dari Master Lyna Noh rakan master yang lebih 5 tahun bershaklee kini rangkaian besar di bawah grupnya. Sebenarnya kejayaan mereka beri inspirasi kepada kami. Walaupun dah capai rank Master Coordinator tetapi ambil pengalaman dan kisah kejayaan sebagai rujukan dan juga proses pembelajaran bersama. Boleh juga kongsi dengan downline-downline kan.



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Sharing Master Dr Hj Abdullah



Ucapan tahniah buat cucu Shaklee kami Mak Yati rank Senior Supervisor dan anaknya Aien rank Supevisor. Mereka anak beranak tau. Sama-sama buat biz Shaklee dan support each other. Kami turun sekali untuk sama-sama support dan raikan kejayaan mereka. Moga ia titik permulaan untuk terus berkembang dan terus berjaya di dalam Shaklee. Tahniah kalian berdua.



Jom layan gambar sekitar majlis. Gambar makan-makan tak sempat ambil sebab tengah sibuk makan.hehe.. yang penting makanan sedap-sedap tau ada menu raya sekali. So yang tak datang memang rugi walaupun Shaklee tulis hi tea je tapi makan berat juga..rugi korang....hehehe....



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Motivation Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015


Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Ucapan alu-aluan Mr Kelmen Vice President Shaklee


Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Tahniah Mak Yati




Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Tahniah Mak Yati



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Tahniah Aien dan suami



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Bersama anak Shaklee saya Kak Misriah Leader team DESIRE



Motivation And Recogniton Rally dan Sambutan Raya Shaklee 2015 Meriah
Bersama orang-orang kuat saya anak dan biz partner suami




Shaklee memberi peluang kejayaan kepada semua ahli-ahlinya. Samada kita cepat atau lambat join ahli bukan penentu kepada kejayaan. Ada yang lambat join tapi mereka lebih berjaya. Apa yang penting adalah memulakan dengan tindakan untuk terus capai impian. So u all yang tengah plan nak join ahli Shaklee jangan teragak-agak utuk sertai kami di team DESIRE. Kami sedia guide untuk anda terus berjaya bersama-sama kami.



 Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA

No comments :