Friday, 11 September 2015

Grup Meeting Leader DESIRE Shaklee Ogos 2015

Grup Meeting Leader DESIRE Ogos 2015




Alhamdulillah tercapai juga hasrat nak gathering dengan downline-downline terutama leader-leader team DESIRE pada 30 Ogos 2015. Asalnya nak buat area taman tempat rekreasi santai-santai kan. Tapi musim jerebu cuaca pun tak menentu. So kami decide buat rumah kamilah selaku upline alang-alang macam open house la pulak kan padahal dah habis raya..hehe..

Apa pun sangat bersyukur planning terlaksana juga sambil-sambil berkumpul untuk bincang bagaimana nak kembangkan grup dan sama-sama bantu mereka. Kami pun buat pot luck so masing-masing bawak makanan. Memang meriah lah rumah kami ni..




PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Para suami pun sibuk meeting

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Makanan yang sedap-sedap



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Operasi makan


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Operasi makan

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama Safura leader DESIRE seorang WAHM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama Kak Zaini leader DESIRE buat part time Shaklee

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama Siti leader DESIRE seorang WAHM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Bersama leader-leader DESIRE


Sekitar grup meeting kami. Sambil-sambil makan pun boleh sharing-sharing. Terima kasih buat anak-anak Shaklee kami Siti, Adah, Kak Zaini dan juga Safura. Happening tak grup kami. In shaa Allah next time kita buat lagi gathering besar-besaran dengan semua susur galur DESIRE. Kali ni buat mengejut alhamdulillah terlaksana juga.



Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA


1 comment :

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)