Wednesday, 9 September 2015

Aktiviti Shaklee Grup Meeting Desire Family di Batu Pahat

Aktiviti Grup Meeting Desire Family di Batu Pahat


6 September 2015
10.30-12.30 pm
Tasik Y Batu Pahat 

Alhamdulillah dapat berjumpa team Shaklee DESIRE BATU PAHAT. Semua sporting dan walaupun ada yang 1st time jumpa dah mcm kenal lama. Serius hepi jumpa mereka terpancar sinar kejayaan masing-masing punya impian dan cita2 yg besar utk berjaya dlm Shaklee.


Kebetulan balik rumah mak kat Bukit Gambir jadi kami suami isteri plan mengejut untuk buat coaching dengan cucu cicit Shaklee kat sana. Sambil coaching buat health check juga untuk tengok tahap kesihatan masing-masing..hehe.. masing-masing dah gelabah je.. tapi sporting sebab tak mengelat...hehe...















Terima kasih pada Faizah yang ajak kitorang pekena Nasi Beriani Batu Pahat yang sangat sedap. Dah habis makan lupa nak ambil gambar nasi beriani sedap tu. Dah lah banyak memang puas hati betul makan. You all yang pergi ke Batu Pahat jangan lupa singgah kat restoran ni Restoran BP Beriani Power. Haa... tolong promote memang ramai datang tak kira melayu, cina dan india semua ada... 



Terima kasih kepada cucu cicit yang sudi bersama kami untuk sesi coaching di sana. Korang memang best dan sporting. Tasik Y pun best santai je dan ada dinosaur..hehe... memang sesuai nak buat picnic dan kelas santai macam haritu. 

Moga kalian semua berjaya capai impian masing-masing dalam Shaklee. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


COD SHAKLEE AREA BANDAR BOTANIC, BUKIT TINGGI, KLANG, PORT KLANG,SHAH ALAM,ANDALAS,MERU,KAPAR, SIJANGKANG,PADAMARAN,BANDAR PUTERI,BANDAR PUTERA,KG JAWA,JALAN KEBUN, TELOK PANGLIMA GARANG , SHAH ALAM DAN SEKITARNYA





No comments :