Tuesday, 25 August 2015

Pengeposan dan Restock Produk Shaklee 25 Ogos 2015

Pengeposan dan Restock Produk Shaklee 25 Ogos 2015



Alhamdulillah syukur tak menang tangan harini ambil order customer dan downline-downline team DESIRE.. mana yang nak kirim beli barang kt Hq Shaklee... mana yang nak minta tolong poskan barang. Rezeki hari gaji gomen.. masing-masing tunggu gaji baru nak beli vitamin.


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Pengeposan dan Restock Produk Shaklee 25 Ogos 2015




PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Tulis order untuk restok barang Shaklee



Alhamdulillah apa pun anda yang buat pelaburan dengan beli vitamin ni pilihan bijak. Ramai yang dah mula sedar mencegah lebih baik dari merawat kan. Sebenarnya bila sakit harga vitamin yang dulu rasa mahal kini jadi murah sebab tak nak bergantung dengan ubat datang kesan tak baik pada masa akan datang. Kini mula ikhtiar dengan produk Shaklee.

Terima kasih buat pembelian dengan kami ye. Moga kalian semua mendapat manfaat dengan produk Shaklee. Saya jual. My biz partner suami pula uruskan order di Hq Shaklee. Memang hari sibuk. Kami bersyukur dapat bantu team untuk memudahkan urusan mereka.






Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :