Thursday, 27 August 2015

Kisah Inpirasi Kejayaan Dalam Shaklee


Kisah Inpirasi Kejayaan Dalam Shaklee


Saya nak kongsikan kisah inpirasi 2 orang ahli Shaklee pada majlis Motivation Talk Shaklee dan Sambutan Raya pada 23hb Ogos 2015 yang lalu.


Kisah Inpirasi Kejayaan Dalam Shaklee
Kisah Inpirasi Kejayaan Dalam Shaklee

KISAH INSPIRASI PERTAMA


Puan Rohana ni berusia 61 tahun bekas guru sekolah.
Buat shaklee secara serius selepas suaminya sembuh dari kanser hati dengan asbab usaha dengan produk shaklee. Jatuh cinta akhirnya buat shaklee dan dalam masa 7 bulan dapat income lebih kurang 10k ke atas sebulan. Kini rank Senior Coordinator.

Kenapa umur 61 baru buat?
Tak terlambat ke?

Jawapan saya... BELUM TERLAMBAT LAGI...


KISAH INSPIRASI KEDUA


Master Haji Abdullah dan isteri Master Rozita. Bekas pegawai tinggi kerajaan.
Seorang lagi seorang yg telah 16 tahun bersama shaklee. Sudah berjaya, buat rumah tanpa pinjaman bank. Anaknya seorang hafizah penghafaz quran 30 juzuk.
Menjadi orang penting masjid di tempatnya, di mana jemaah datang berduyun even waktu subuh, sama mcm waktu zohor.
hebat.  Dia share pengalamannya kerana dia punya kebebasan masa utk corakkan kehidupan.

                                                    Kisah Inpirasi Kejayaan Dalam Shaklee


Hebat mereka-mereka ini.
pada saya, ada 2 benda kat sini.

~ Tidak pernah terlambat nak mulakan sesuatu selagi kita masih bernyawa.even dah 61 tahun, kalau nak bermula ia lebih baik dari tak bermula langsung.

~ Sudah 16 tahun dalam shaklee. Kesetiaan pada produk, feel product, share, dan dapat hasilnya. Beliau juga bukan orang biasa, seseorang yang berpengaruh saya kira di jabatan pendidikan (kerja dahulu) dan ada gelaran DR.
Selama 16 tahun dah banyak keliling dunia dengan trip free shaklee.


Kejayaan tidak memilih usia. Kejayaan tidak memilih tempoh masa yg lama atau cepat..
Kita yg mencorakkan perjalanan biz kita. Jika ingin berjaya tanamkan impian dan usaha yang kuat ke arah impian. Usaha beserta tindakan untuk hasil luar biasa.Mohon doa pada Allah moga Allah permudahkan urusan kita.


Jumpa di puncak kejayaan !

Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


No comments :