Friday, 10 July 2015

Sambutan Hari Lahirku ke 30 tahun

Sambutan Hari Lahirku ke 30 tahun 


Tarikh : 8 Julai 2015
Tempat : Restoran Manhattan Fish Market aeon Bukit Tinggi

Senyum...senyum selalu..senyum..senyum denganku.... lalala...
haha..den tak hafal larik..feeling alhamdulillah syukur Ya Allah dgn kurniaan rezki nyawa dan kesihatan. Genap usia 30 tahun..dah masuk 30 series macam tak percaya... rasa macam feeling muda lagi...

Alhamdulillah syukur dan terima kasih atas ucapan hari lahir dan hadiah penuh dengan doa yang baik2 daripada kawan dan keluarga.. penuh ucapan birthday inbox, wasap n fb.. Hadiah yang paling bermakna adalah doa daripada orang lain.. Sebab tu suka sangat bila besday ni. Moga Allah makbulkan doa kita semua...

Ucapan terima kasih tak terhingga buat mak tersayang Siti Rohani Arshad tanpa beliau saya takkan lahir di dunia ini. Dan semestinya arwah abah tanpa abah den pun xde di sini..hehe...Pagi2 dapat wasap mak wish besday...sayang mak... dan tak lupa encik suami tersayang..Siap ada video en hubby rakam..haha..den tertipu juga tu..

Al kisah dia ajak pergi jusco pas mgrib. Mujur rumah dekat je. Mood tu tak berapa nak ada. Rupanya dia sengaja buat-buat tak tahu ye besday den..haha.. Ok fine takpelah die tak nak bwk p mana2.. Yelah besday masa bulan puasa..nak jalan siang hari kang penat pulak kan..haha..Cik qaireen pulak dapat hadiah..ok fine anak lebih utama..hihi.. so malam tu memang surprise.. patut petang hari kejadian sebelum buka puasa keluar kemain lama. Rupanya ini agendanya.

Apa pun tq so much dear hubby untuk surprise birthday treat mlm td di Restoran Manhattan Fish Market Aeon Bukit Tinggi. So touching siap ada orang nyanyikan lagu..haha..dan 1 meja belakang geng gigirl pun nyanyikan juga..wah terharu den..itu encik suami tak suruh diorang nyanyikan..hehe..
Alhamdulillah dapat seutas jam tangan baru sebagai hadiah birthday... cantik..
tq so much hubby Encik Kachang masih lagi suka buat surprise macam dolu2.


Jom layan video surprise birthday saya.. Yang ni masa pasang video tu memang tau dah. Part bawak kek coklat tu memang surprise..hehe..

video

No comments :