Friday, 26 June 2015

Tips Minum 8 Gelas Air Di Bulan Puasa

Tips Minum 8 Gelas Air Di Bulan Puasa


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Salam ramadhan... Alhamdulillah kita semua masih lagi berkesempatan menunaikan ibadah puasa tahun ni.

Harini saya nak kongsikan tips minum air 8 gelas bulan puasa ni..siang hari puasa kan.. Biasa kalau kurang air dalam badan bibir akan merekah dan badan terhidrat. So apa perlu buat? Pastikan minum air secukupnya lepas bukan dan masa sahur tu ye.



Tips Minum 8 Gelas Air Di Bulan Puasa
Tips Minum 8 Gelas Air Di Bulan Puasa


So amalkan tips ni..Bagi yang amalkan supplement sebaiknya minum 3 liter sehari atau ikut berat badan tiap 25kg kena ambil 1 liter air.. contoh berat 50kg amik 2 liter air ye... Macam saya memang minum air banyak dan tips  mudah sediakan air botol yg sukatan 3 liter (bersamaan 2 botol air mineral). Boleh apply tips macam kat gambar.. minum 375 ml sekali minum... 



Performance Drink
Performance Drink


Kalau rasa memang kurang minum air saya galakkan pengambilan minuman isotonok Shaklee iaitu Performance Drink. Amalkan lepas berbuka dan lepas sahur juga. 


Selamat berpuasa dan beramal ibadah di bulan ramadhan.



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :