Monday, 22 June 2015

Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!

Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!


Alhamdulillah pada 6 dan 7hb Jun berlangsung majlis gilang gemilang National Conference Shaklee untuk semua ahli Shaklee bagi meraikan kejayaan leader-leader pada pencapaian tahun lepas.

Tahun ni tahun ke 3 saya raikan majlis ini dan merasa award dan anugerah dari Shaklee. Pastinya lebih menggembirakan melihat anak-anak didik shaklee team DESIRE turut sama mendapat anugerah atas pencapaian mereka. Kejayaan seorang leader adalah dengan melihat downline-downline pun sama-sama berjaya untuk ke pentas NC.

Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!
Tahniah cicit dan piut Shaklee Kak Hani dan Kak Farah


Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!
Tahniah anak Shaklee Safura


Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!
Tahniah Anak Shaklee Adah


Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!
Tahniah kalian


Tahniah Susur Galur Desire Terima Award Pada National Conference 2015!
Tahniah anak Shaklee Kak Misriah



Tahniah cucu Shaklee Fedila


Tahniah fedila atas car bonus award

Alhamdulillah tahniah pada susur galur DESIRE FAMILY yang telah mendapat award pada NC tahun ni.. Ada yang tak dpt hadirkan diri juga. Namun pentas NC ni turut dihadiri semua ahli-ahli Shaklee yang masih belum dapat apa-apa anugerah dan datang sendiri tengok majlis ini untuk lebih bersemangat lagi bershaklee. Malah ia juga terbuka kepada semua yang bukan ahli Shaklee syarat kena beli tiket NC lah ye baru boleh masuk..hehe...

Saya doakan moga lebih ramai susur galur saya DESIRE mencapai kejayaan dalam Shaklee. Better late than never. Jika sebelum ni usaha suam-suam kuku belum lagi terlambat untuk terus memecut sebaris dengan mereka yang dah berjaya. Impian itu tiada tarikh luput. Selagi kita berusaha dan tidak putus asa pasti kejayaan milik kita satu hari nanti.
Sertai kami harini DESIRE dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.


Kami sedia membantu dan guide anda sehingga berjaya.

Usaha Luar Biasa Hasil Luar Biasa


Mentor Shaklee Anda

Puan Raihan 017-2549388Encik Hafiez 017-2549358

Master Coordinator Shaklee

No comments :