Sunday, 21 June 2015

Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015

Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015



Alhamdulillah pada 14 Jun 2015 hari Sabtu kami suami isteri telah mengadakan sesi kelas coaching santai di rumah je. Kelas bermula seawal 9.30 pagi sehingga 12.30 tenghari. Kelas dihadiri 3 orang downline merang cucu-cucu Shaklee kami yang komited dan sanggup korban masa hari Ahad untuk sama-sama mendengar perkongsian kami untuk kami bantu sama-sama untuk terus berjaya dalam Shaklee.

Sesi sharing oleh downline sebelum kelas dimulakan. Mereka perkenalkan diri dan kongsi bagaimana boleh jatuh cinta dengan shaklee dan kenapa pilih Shaklee untuk side income. 

Kemudian sesi Sharing oleh suami saya dulu Master Hafiez tentang Set Target Uv dan bonus. Manakala sesi sharing oleh saya Master Raihan Penetapan Matlamat saya kongsikan  bagaimana nak target Car Bonus dan Percutian dalam negara.



Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Sharing oleh Ufairah
Sesi sharing


Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Sesi sharing


Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Khusyuk mendengar


Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Master Hafiez session


Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Sharing oleh Nadia


Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Makan tengahari yang santai



Kelas Coaching Shaklee Team Desire Jun 2015
Bergambar beramai-ramai

Makanan tengahari pun kami sediakan oleh mr chef Master Hafiez..hehe....menyempat die memasak sambil2 saya tengah sharing tup tup makanan siap dimasak. Santai makan bawah je ala-ala kampung..hehe.. Alhamdulillah seronok bila dapat buat kelas macam ni santai di rumah. So lebih kenal rapat dengan mereka. 


Sertai kami harini DESIRE dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Kami sedia membantu dan guide anda sehingga berjaya.
Usaha Luar Biasa Hasil Luar Biasa

Mentor Shaklee Anda
Puan Raihan 017-2549388
Encik Hafiez 017-2549358

No comments :