Monday, 6 April 2015

Promo Berganda-ganda Shaklee April 2015!

Promo Berganda-ganda Shaklee April 2015!


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca.
Moga kalian semua dalam rahmat Allah. Alhamdulillah bulan April menjelma walhal dah masuk 6hb..hehe.. Baru saya sempat nak kongsikan Promo Extravaganza Shaklee ni. Mana taknya 6 produk Shaklee promo bulan ni..Dahsyatnya.... Shaklee macam tau- tau je permintaan tinggi produk Shaklee so nak bagi OFFER pada semua pengguna tegar Shaklee.


Ok ni die promo Shaklee bulan April ini.

1) GLA BUY 6 FREE 1 RM580.35

Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

Kod Produk:10620 (60 kapsul)
GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*
Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

2) LECITHIN BUY 6 FREE 1  RM333.90

Kod Produk:10163 (180 kapsul)
Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.
Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.
Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.




3) GLA BUY 2 DISKAUN 5 % RM183.78
4) LECITHIN BUY DISKAUN 5 % RM 105.74






5) DTX COMPLEX BUY 3 FREE 1 RM492.90

Shaklee DTX™ Complex mengandungi campuran proprietari pelbagai ekstrak aktif daripada milk thistle, schizandra, dandelion, cendawan reishi, kunyit dan articok.

  • Digunakan secara tradisional sebagai tonik hati*
Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

6) VITALEA FOR KIDS BUY 3 FREE 1 RM352.98

Rumusan kanak-kanak Vita Lea® padat dengan pelbagai khasiat termasuk 18 vitamin dan mineral utama - seperti kalsium dan magnesium - untuk menguatkan tulang dan menyihatkan tubuh.
  • Untuk kesihatan dan perkembangan yang optimum
  • Bekalan harian vitamin B yang lengka
7) CINCH SHAKE COKLAT BUY 3 FREE 1 RM550.14

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina Cinch®Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch® Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas semasa mengurangkan berat badan.
  • Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
  • Mengandungi 24gram protein dalam setiap hidangan bagi rasa puas dan kenyang
  • Kandungan serat yang tinggi, 6 gram dalam setiap sajian
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting

8) CINCH SHAKE CAFE LATTE BUY 3 FREE 1 RM550.14

 Campuran Proprietari Protein dengan Leusina Cinch®Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch® Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas semasa mengurangkan berat badan.
  • Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
  • Mengandungi 24gram protein dalam setiap hidangan bagi rasa puas dan kenyang
  • Kandungan serat yang tinggi, 6 gram dalam setiap sajian
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


No comments :