Wednesday, 4 March 2015

Promo Shaklee Mac 2015

Promo Shaklee Mac 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Akhirnya Promo Shaklee Mac 2015 kini lebih meriah dengan 3 produk yang sangat hot dan disukai ramai. Tak lain tak bukan Esp, Zinc complex dan Vitalea Kids. Yeah! memang JIMAT banyak lah grab masa promosi ni.

Jom kita tengok gambar apa promo yang best ni.


esp shaklee murah dan jimat
ESP BUY 6 FREE 1
JIMAT RM150
FREE KEAHLIAN
CASH BONUS

esp shaklee murah dan jimat
BELIAN 2 ESP DISKAUN 5 %


zinc complex shaklee
VITALEA KIDS BUY 3 FREE
ZINC BUY 3 FREE 1

So u all takkan nak tengok je promo ni berlalu begitu sahaja...hehe... Ingat tau bulan April ni GST dah bermula dan harga produk shaklee turut terkesan naik 6 % juga. Banyak juga tu. Ambil peluang kita borong stok sekarang terutama pengguna tegar HOT PRODUK tersebut ye.


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.




HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com

Free consultation for every purchase

LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

FB: Raihan's Vita Shop 


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :