Tuesday, 3 March 2015

Kini Pengedar Sah Shaklee Bandar Botanik Bukit Tinggi Klang

Pengedar Sah Shaklee Bandar Botanik Bukit Tinggi Klang


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. 

Alhamdulillah kini saya telah kembali. Tahun baru semangat baru...hehe...Minta maaf pada semua lama tak update gara-gara line internet yang sangat teruk. Dan kini alhamdulillah saya pun dah berpindah ke rumah baru yang line internet sangat laju. Duk area bandar kalau tak ok juga tak taulah.hehe...

Dah masuk bulan Mac 2015 pun. Lamanya saya tak berblog. Actually syukur sangat-sangat penantian untuk cari rumah sewa akhirnya jumpa juga. Kami sekeluarga terpaksa menjual rumah kami di Pulau Indah atas sebab tidak boleh dielakkan. Dah setahun lebih tinggal tapi tiada perubahan. Nama biz online kalau line internet dan telefon pun tak ok juga memang kami terpaksa melangkah pergi.hehe....

Jadi dengan ini kami telahpun berpindah di rumah baru kami di Taman Akasia Bandar Botanic Bukit Tinggi Klang. Alhamdulillah baru je Ahad lepas ( 1 Mac 2015) masuk rumah. Kepenatan juga sesi mengemas dari rumah lama kemudian rumah baru ni pulak. Alhamdulillah rezeki masuk rumah baru rezki berdesup dari awal bulan.

Ok dengan ini saya ingin maklumkan bagi yang kini saya merupakan Pengedar Sah Shaklee Bandar Botanik Bukit Tinggi Klang. Kami membuat penghantaran di kawasan lain juga Klang, Port Klang, Pandamaran, Andalas, Teluk Panglima Garang dan Shah Alam. Sekarang dah duduk centre so alhamdulillah dapat lah luaskan jaringan.



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG
Pengedar Sah Shaklee Bandar Botanik Bukit Tinggi Klang




Bagi anda yang nak dapatkan vitamin Shaklee atau join ahli Shaklee boleh hubungi saya ye.




Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.



HUBUNGI KAMI


RAIHAN 017-2549388

HAFIEZ  017-2549358

MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

Shaklee ID 852419 
ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388 
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


No comments :