Friday, 7 November 2014

Atasi Sakit Sendi Dengan Vitamin Shaklee

Atasi Sakit Sendi Dengan Vitamin Shaklee

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



"Sakitnya kaki mak ni nak solat pun sakit tak boleh berdiri lama-lama,nak berjalan kauh dan lama-lama pun tak boleh"

Pernah dengar tak keluhan daripada mak atau ayah kita yang mengadu sakit kaki bila nak solat tak boleh nak berdiri lama-lama sebab sakit bahagian sendi atau sakit tumit
Kesian dengan mereka kan. Nak solat tak boleh berdiri lama-lama. Takkan nak biar berlanjutan.


Raihan pernah tau mak call bagitau masalah sakit kaki dan badan lepas arwah abah meninggal. Allah rasa sedih je dengar. Mak pun pandai dia pun order Set Sendi ni ha untuk masalah yang mak hadapi..hehe.. untuk mak tersayang kita bagi free jelah kan..hehe..

Set Sendi Shaklee



Atasi Sakit Sendi Dengan Vitamin Shaklee
Set Sendi Shaklee


Kaedah 1 : Mengekalkan tulang rawan yang sihat

Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepad sendi dalam tiga(3) cara :
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat
(iii) meningkatkan kesan kusyen

Kaedah 2 : Mengurangkan inflamasi

Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkankesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja. 

Kaedah 3 : Mengekalkan sel tulang yang sihat


Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.

________
Jangan biarkan sakit sendi dan lutut ini menganggu pergerakan orang tersayang kita...kecil pelaburannya tapi besar manfaatnya. Jadikan hadiah setiap bulan untuk ibubapa kita. Pencegahan awal boleh menjadikan kita sihat pada masa akan datang. Sama ada kita penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.

Testimoni set sendi
->>>> KLIK SINI

Berikan terbaik utk tersayang Set Sendi Shaklee ini




Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG,
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

Wednesday, 5 November 2014

Omega Guard Shaklee untuk Promo Shaklee November 2014

Omega Guard Shaklee untuk Promo Shaklee November 2014


Alhamdulilah tirai November kini menjengah. Dan semestinya di Shaklee setiap bulan pasti ada je promo istimewa untuk peminat-peminat vitamin shaklee malah kami ahli Shaklee. Mana taknya penjimatan berganda-ganda baik ahli shaklee atau pengguna.

Ada 2 promo Shaklee hebat bulan ni..yippie! happy betul kami. Shaklee offer 2 promo istimewa untuk Omega Guard Shaklee

1) Buy 6 FREE 1 Omega Guard Shaklee

  
    Jika anda beli set ini akan dapat FREE KEAHLIAN (jimat RM75). Malah anda     pun dapat bonus daripada Shaklee RM XX . 
    Memang untung sangat dahlah free keahlian dapat bonus lagi. Jadi anda bolehlah     pakat-pakat order dengan kawan-kawan dan keluarga. 1 botol Omega ada              90biji bernilai RP RM136....



Omega Guard Shaklee untuk Promo November 2014
Buy 6 Free 1 Omega


2) Pembelian TWINPACK OMEGA 2 botol diskaun 5%

   Promo ni pun sangat berbaloi sangat-sangat bagi pengguna tegar Omega                  Shaklee. Wajib grab ni untuk stok anda. Jangan risau expiry date lambat lagi.



Omega Guard Shaklee untuk Promo November 2014
Promo twinpack Omega 


Jom ketahui apa manfaat omega ni.



Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee


Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee




1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan 
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik 
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout.


Ni sebahagian info tentang Omega ye.Banyak sangat manfaatnya. Saya sendiri pengguna tegar Omega ini termasuk anak saya Qaireen. Jangan lepaskan peluang milikinya sempena Promo November 2014 ini ye.Harga jimat runtuh tu memang berbaloi sangat.



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?

SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com

Free consultation for every purchase

LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

FB: Raihan's Vita Shop 


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG




Tuesday, 4 November 2014

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan



Assalamulaikum dan hai semua. 
Alamak! lamanya saya tak update blog...sebenarnye stress juga sebab line internet kat rumah problem. Jadi semput-semput pulak asyik loading.hehe....Alhamdulillah malam ni saya berada di Hotel Gold Coast Morib untuk berkongsi keterujaan saya berada di sini...hehe..

Alhamdulillah sebenarnya ini adalah kali ke 2 saya datang ke sini. 1st time datang 3 atau 4 bulan lepas tahun ni juga sebab tengok kawan-kawan pergi macam best juga sebab ada theme park boleh main-main air dan dalam bilik pulak ada jakuzi...wow!!!memang terujalah tengok orang pergi,

Dan memandangkan Banting ni dekat je dalam 1 jam dari rumah selepas menyampaikan hasrat pada encik suami setuju..hehe..Alhamdulillah. Masa tu pun baru lepas closing Shaklee akhir bulan. So pergi awal bulan. Dan sekarang pun kami plan mengejut sebenarnya decide hari semalam..haha..gara-gara stress dan penat agaknya jadi perlukan rehat dan cuti kejap...ops!biz Shaklee ku tiap hari k...order online pun boleh...hehe. 

Harini main terjah je. Hari biasa murah dari hari minggu tau. So kami plan stay 3 hari 2 malam dari 4-6 November 2014. Kos lebih kurang rm400 ++ termasuk masuk theme park utk 2 orang dewasa 2 hari, sarapan 2 hari dan makan malam sehari. Esok mau makan kat luarlah....

Sampai-sampai je cik qaireen dah ajak ayahnya berjakuzi..hehe...best muat 2 dewasa n sorang budak. Cukuplah kami bertiga berendam...So petang tu sempat bawak Qaireen main pasir kat pantai buat istana pasir dan di dengki robohkan pasir ayah dia buat..hii...Dan kami berdua sempat main-main air tepi pantai main lari-lari lagi..wah cam bebudak lak...Alhamdulillah seronok tengok anak happy. Diri sendiri pun rasa seronok dan bahagia.

So sini nak share view saya sempat saya snap harini termasuklah bilik hotel yang kami stay. Jom layan.........


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Model katil hotel

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Luas kawasan depan.korang boleh bentang toto

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Jakuzi muat 3 orang


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Theme Park view dari bilik

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Ada kerusi rehat lagi kat luar bilik

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Model Morib
  
Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Pondok cantik tepi pantai


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Cik Qaireen dan ayah die main pasir

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Tak sabar naik main pasir


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
View pondok comel




Amacam teruja nya tak nak datang sini. Boleh mandi dan main-main kat theme park ni kena ada wristband tau. Kalau nak jalan-jalan dan mandi laut pun boleh. Tapi takde orang mandi laut lak petang tadi. Ke sebab hari biasa tak ramai..hehe.... Makan malam kat sini pun ok. Tapi kalau nak jimat makan kat luar pun ok tapi daku tak tau kedai makan sedap. Esok baru nak jalan-jalan cari makan.


Ok semua moga terhibur dengan sharing daya harini ye. Sebenarnya bagus bercuti ni rehatkan diri dan nak cari ilham..chewah! sesekali kita reward diri sendiri dan family ye. Bagus untuk percutian keluarga.


Salam sayang,
Raihan.