Saturday, 28 June 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLANG : KEKAL CERGAS DAN BERTENAGA SEPANJANG RAMADHAN

MENU SAHUR RINGKAS DAN BERKHASIAT DENGAN SET TRIPPLE GEM  



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Alhamdulillah saat saya menulis entry ni di saat menjelang ramadhan esok dah mula berpuasa untuk selurus umat islam di Malaysia serta negara yang sama waktu dengannya. Syukur ya Allah malam ni dapat sama-sama menunaikan solat sunat terawih di masjid berdekatan siap bawak cik Qaireen sekali. Moga kita semua sama-sama dapat melakukan amal ibadah sepanjang ramadhan ini ye. Pahala in shaa Allah berlipat ganda.

Ok tanpa lengahkan masa entry kali ni saya nak berkongsi dengan kalian menu sahur paling ringkas dan berkhasiat semestinya dengan SET TRIPPLE GEM kami yang sangat mudah je juz shake shake minum. Actually ni antara minuman kegemaran saya dan suami sebab kami ni jenis bukan makan berat sangat masa sahur. 

Jom sama-sama tengok kelebihan SET TRIPPLE GEM terdiri daripada Performance Drink, Mealshake dan ESP.




Dan yang paling saya cadangkan adalah dengan amalkan Performance Drink nak-nak sekarang cuaca panas kan dan berjerebu. Bagus sangat amalkan Performance Drink ni untuk elakkan badan terhidrat dan kurang rasa haus. Apa pun jom buat pilihan terbaik untuk anda dan keluarga pun boleh turut sama amalkan. Semestinya sesuai sangatlah nak ajar anak-anak anda berpuasa bagi set ini atau bagi Performance Drink. Ini sekadar usaha semoga dapat bantu kalian kekal bertenaga sepanjang berpuasa in shaa Allah






Nak HARGA RUNTUH KEBABOOOM???Sertailah shaklee HARINI dengan YURAN SERENDAH RM75 SAHAJA SEUMUR HIDUR.. harga istimewa untuk mereka yg menyertai team saya DESIRE dikendalikan oleh kami suami isteri Master Raihan dan Hafiez.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG,

Tuesday, 24 June 2014

ELITE DINNER EKXLUSIVE BERSAMA ROGER BARNET

IMPIAN MENJADI KENYATAAN SELEPAS BERGELAR MASTER COORDINATOR


Tarikh    : 6 Jun 2014
Masa      : 8pm-10.30pm
Tempat : Hotel Sunway Spa & Resort



Alhamdulillah syukur sebab mendapat peluang keemasan bersama-sama insan-insan hebat di malam yang cukup bermakna ini. Mana taknya mereka yang hadir pada malam ini semuanya mencapai target jualan yang hebat dan melayakkan untuk menyertai Elite Dinner Exclusive dengan bos Shaklee Mr Roger Barnet...wihuu!...Mujur ada geng-geng ku yang sama-sama join makan malam ni. Apa lagi masing-masing bergaya sakan lah ye dan makan sedap-sedap..hehe...

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogpspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com
 



Apa yang saya nak kongsikan sebenarnya jika kita betul-betul buat Biz Shaklee dan fokus secara berterusan inilah layanan yang bakal kita dapat malah macam-macam reward dan award lagi..Serius memang saya sangat bersyukur dipertemukan dengan upline saya Master Norita kerana tanpa beliau kami suami isteri tidak dapat merasa seperti sekarang punya kebebasan masa malah kebebasan kewangan. Alhamdulillah...

Yang penting dalam biz ni teruskan berkongsi dengan ikhlas dengan semua orang malah bantu mereka yang ingin tambah pendapatan. Bukan niat untuk menjadi kaya tetapi membantu dengan ikhlas dan rezki Allah hadirkan customer dan downline yang ramai in shaa Allah.

So belum terlambat untuk kalian semua yang join lepas tu tidur panjang tak gerak2 tu...terutama team DESIRE saya sedia bantu untuk guide kalian untuk terus berjaya. Hanya bawa sekeping hati yang ikhlas dan sedia menerima tunjuk ajar dan teguran jika ingin sama-sama Menggapai Bintang.

untuk mengetahui kisah pengalaman saya bershaklee KLIK SINI

Bagi kalian yang di luar sana yang berminat menyertai team hebat kami DESIRE. Jangan buang masa lagi fikir lama-lama sign up sekarang dan dapatkan tips-tips dan guideline untuk terus mara dan maju dalam Shaklee.




HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR SHAKLEE
 
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

♥COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang



Wednesday, 18 June 2014

Sembuhkan Luka Bersalin Normal Atau Ceaser Dengan Cepat Dan Kekal Bertenaga Sepanjang Berpantang

Set Bersalin Moden dengan Vitamin Shaklee Kini Menjadi Pilihan Ramai


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Anda sedang tercari-cari set berpantang mengikut bajet dan kesuaian selepas bersalin nanti?
Saya yakin anda yang baca ni sedang mencari untuk diri sendiri atau untuk isteri tersayang atau orang terdekat. Apa pun saya ingin berkongsi dengan kalian yang kami ada menyediakan Set berpantang terdiri daripada vitamin Shaklee yang semakin mendapat tempat di hati. Vitamin ini selamat diambil sekiranya anak anda mengalami jaundis (kuning) kerana ia tidak panas malah bantu untuk memulihkan kesihatan supaya lebih bertenaga malah mempercepatkan sembuh luka bersalin.

Jom kita tengok vitamin yg sesuai untuk berpantang

babyqaireen.blogspot,com


Set berpantang (basic Set C) mengandungi
  • Vitalea with iron formula ( tahan 4bulan )
  • Vitamin C 500mg sustained release. ( tahan 3 ke 6bulan )
  • B complex with Folic Acid  ( tahan 4bulan )
  • Zinc  ( tahan 4bulan )

Jimatkan penggunaan vitamin ni siap tahan 4bulan lagi. Expired pun lambat lagi so jangan risau. Kalau rasa macam lama sangat nak habis tu leh share dengan en hubby of cos vitamin Shaklee sesuai untuk kaum lelaki juga ye.
Jika ada bajet lebih boleh tambah Ostematrix dan Esp (soy protein).



Apakah keperluan dan kepentingan setiap vitamin ini? 


Vitalea with iron formula
Memandangkan ibu2 kehilangan banyak darah sewaktu melahirkan maka ibu2 perlulah memastikan pengambilan makanan yang seimbang dan berkhasiat agar dapat menggantikan semula darah yang keluar semasa proses melahirkan. Zat besi sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu kelihatan pucat, letih , lesu dan tak bermaya. Bagi ibu yang mempunyai niat menyusukan anak perlulah memastikan pengambilan zat besi dititikberatkan agar pertumbuhan dan pembesaran anak adalah sangat baik.


B complex
Ia juga perlu dalam penghasilan sel darah merah di samping ia membantu menstabilkan hormon badan manusia. Kekurangan  B complex boleh menyebabkan ibu yang di dalam pantang mengalami gangguan emosi atau lebih dikenali sebagai meroyan. B complex sangat penting membantu kita menjadi bertenaga dan emosi turut lebih seimbang.

Vitamin C 500mg sustained release
Vitamin C Shaklee adalah berkonsepkan pelepasan masa. Ia akan melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan. Memandangkan vitamin C adalah jenis vitamin larut air maka konsep pelepasan masa ini sangat bagus demi memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan antibodi secara berterusan. Vitamin C sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.


Zinc
Ianya adalah antara galian yang sangat penting dalam membantu proses pemulihan. Zinc membantu mempercepatkan proses baik luka dalam badan kita. Ikan haruan antara makanan yang kaya dengan zinc. Pengambilan zinc bagi ibu yang menyusu turut memberi kesan pada bayi di mana ia membantu anak yang disusukan membesar dengan baik dan mengikut graf pembesaran bayi.

Info tambahan.


 Ostematrix 

Ostematrix mempunyai khasiat yang merupakan kompenan utama dlm susu ibu selain air dan protein ialah kalsium.
Ostematrix juga membantu ibu mendapat rehat yang berkualiti
Mampu melegakan otot dan saraf ibu dan elakkan dari tekanan bersama B Complex dalam Set berpantang Shaklee
Elakkan dari gigi rosak dan sakit tulang belakang

ESP Shaklee (Protein)
ESP Shaklee pula mempunyai protein yang diperlukan untuk menghasilkan hormon dalam badan malah memperbaiki sel-sel yang telah rosak.
Protein penting berfungsi sebagai komponen utama susu ibu selepas air.
Jika protein kurang terutama semasa berpantang akan menyebabkan ibu berpantang sering hadapi masalah kurang susu.
ESP Shaklee juga membantu penyembuhan luka secara menyeluruh

So dah taukan kelebihan dan fungsi set berpantang ni. Jika kalian ada bajet lebih boleh je tambah esp dan ostematrix. 


untuk lebih info Set berpantang boleh KLIK SINI



HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR SHAKLEE
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


Monday, 16 June 2014

TIPS MUDAH HILANGKAN KOTORAN DEGIL PADA BAJU TANPA MENGGUNAKAN CLOROX

HABIS BAJU KEMEJA PUTIH ENCIK SUAMI BERTUKAR JADI KUNING-KUNING

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Harini saya nak berkongsi cerita kisah baju enck suami saya..hehe..tajuknya pun tersenyum-senyum siapa yang pernah alami situasi macam ni. Kelam kabut dibuatnya kalau baju tu memang baju favourite ataupun baju yang mahal jugakkan.

Alkisahnya beberapa hari yang lepas kain baju memang bertimbun gara-gara NC (National Conference) bermalam di hotel beberapa hari pulak tu..dapat penginapan percuma lagi daripada Shaklee..ehe...baju pun banyaklah bertimbun nak kena basuh. Biasa baju putih ni memang saya akan asingkan untuk rendaman sabun je letak dalam baldi. Samalah juga beberapa baju n tudung pun sy satukan yang jenis tak sesuai dibasuh guna mesin basuh.


Nak dijadikan cerita masa nak bilas-bilas tu saya angkatlah kemeja putih tu dari dalam baldi untuk dibilas-bilas. Alamak baju tu kaler dah jadi capuk2 warna kuning pulak. Ah sudah kalau suami tahu ni mesti kena bebel..haha....kalau tengok memang lepas ni tak pakai dah lah. Gelabah juga sebab silap sendiri cmpur dengan kain berwarna tak sangka turun warna la pulak..adeh! 


Ok tiba-tiba otak ni fikir tentang BASIC H. So tanpa berlengah saya terus amik dan titikkan beberapa titik dalam baldi untuk rendam balik baju tu dalam tempoh sehari jugak lah. Dengan harapan kotoran tu hilanglah sebab 1st time nak cuba untuk buat rendaman baju.
So sehari tu waktu pagi saya jenguklah baju tu nak bilas-bilas. Wow magic! Alhamdulillah tak sangka bersih dah baju en suami tanpa cacat cela kaler kuning2 tu..kalau tengpk memang hodoh bebenolah..hehe..Memang sangat-sangat puas hati lah dengan BASIC H untuk masalah macam saya ni..Kat rumah memang takde clorox pun..hihi..so leh ganti clorox pasni.


Kelupaan nak amik gambar sebelum dan selepas..petang baru cerita kat en suami..die gelak je....lepas ni kalau ada masalah baju capuk-capuk dah tau dah penyelesaiannya.

Sape yg ada masalah mcm saya ni boleh cuba BASIC H ni pencuci serbaguna yang sangat hebat...


Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate

Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang  terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.
Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah
  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:
  • Dinding
  • Permukaan dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
  • Tingkap dan cermin
  • Perkakas
  • Benda-benda diperbuat daripada kayu
  • Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)
Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
Periuk, besen dan pinggan mangkuk
Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air

Tingkap dan cerminCampurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
LantaiCampurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air
Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi
Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam

Perbezaan Shaklee 
Selamat

  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
Berkesan
  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
Mesra Alam
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Wah dah tahukan kelebihan Basic H ni macam-macam kan? So apa tunggu lagi harga tak sampai rm50 pun. Super jimat tahan beberapa bulan sebab penggunaan nye beberapa titik je.





HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR SHAKLEE
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Sunday, 15 June 2014

KEMBARA SELATAN MISI MENGGAPAI BINTANG SIRI KE 3/2014

MISI MELAHIRKAN MASTER COORDINATOR

ROAD-TOUR> Seminar Menggapai Bintang Selatan, Siri 3/2014!!!
Tarikh: 3 May 2014 (Sabtu).
Masa: 9 pagi - 5 petang.
Tempat: New York Hotel, Johor Bahru 

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

Alhamdulillah syukur program Menggapai Bintang Selatan kami di Johor Bahru pada 3 Mei 2014 bertempat di Hotel New York Jb berjalan dengan lancar. Setinggi tahniah kepada rakan Master kami iaitu Master Arnie dan Master Yati Napi serta suami mereka selaku penganjur seminar di Johor Bahru. Kami Master Raihan dan Hafiez dari Selangor turun ke Jb untuk memberi semangat dan perkongsian rakan-rakan biz di sana serta ambil peluang berjumpa anak-anak cucu Shaklee kami di sana. Memang rasa sangat terharu dengan sambutan orang-orang di sana. Ini kembara kami yg ke 3 selepas Kuantan dan Penang sebelum ni.


Turut menyertai Misi Menggapai Bintang ini rakan master iaitu Master Norita & Naquib serta Master Aimi & Hanafi. Pengisian yang sangat menarik sharing daripada kami semua master-master yang hadir tentang perjalanan Shaklee kami sehingga kami boleh mencapai ke tahap hari ini.

Sesi yang sangat menarik adalah fokum Suamiku Heroku dipengerusikan oleh Master Yazid.Turut terlibat suami ku Master Hafiez sebagai panel jemputan. Forum ni membincangkan tugas para suami dan bagaimana penerimaan para suami apabila isteri terlibat dalam biz Shaklee dan semestinya tips-tips menarik kepada para suami yang lain untuk turut sama terlibat dalam biz shaklee samada dengan beri sokongan ataupun turut sama terlibat menguruskan biz Shaklee. Tugas suami sebenarnya banyak tau jadi pengasuh anak, jadi posmen, jadi mat despatch..hehe...dan macam-macam lagi lah..sebab tu sayang sangat kat suami ku sebab sekarang fully shaklee jugak sebagai WAHD...so kadang-kadang kat rumah tugas bantu jaga anak dan kadang-kadang masak juga. Ni tahap wife memang sibuk betullah part packing vitamin.

Ada juga aktiviti menarik oleh Master Naquib slot Flying Test. Para peserta semua duk main kapal terbang kertas..haha...tapi ada makna yang tersirat dimana nak berjaya perlu duplicate mereka yang berjaya. Hanya mereka yang dah hadiri seminar ni tahu apa mesej yang disampaikan. Last sekali sesi sharing dari bonda Shakee saya Master Norita sesi motivasi dan tips yang berguna.

Apa pun saya memang seronok sangat-sangat dapat berkongsi kejayaan dengan orang JB di samping tips kejayaan. Dan paling best bertemu anak dan cucu Shaklee di JB. In shaa Allah plan nak ke sana lagi untuk sesi kelas sendiri.

Ok dah bacakan serba sedikit perkongsian saya tentang seminar kami di Jb...yang sebelum-sebelum ni pun memang sangat best juga. Anda belum join ahli lagi ke? Minat nak join tapi takut nak memulakan. Jangan risau sebab semuanya bermula dari zero. Bila dah pandai jadi hero pulak ajar pada downline.

Jika berminat nak join ahli boleh menyertai team saya DESIRE. Grup ini diketuai oleh saya Master Raihan dan suami Master Hafiez. Kami mempunyai grup EKSLUSIF di Fb dan Wasap untuk info tips dan guideline kepada mereka yang memerlukan. dan jangan risau saya juga ada mengadakan kelas-kelas tertentu untuk semua downline malah boleh personal coaching atau grup meeting bagi mereka yang memerlukan. Semuanya mudah sekarang di hujung jari. Upline atau downline jauh bukanlah alasan. Ramai yang boleh kenapa tidak diri kita kan.

Join ahli serendah RM75 WM/ RM85 EM termasuk postage beg kit.

Untuk info lebih lanjut boleh KLIK SINI

Anda pun nak join team hebat kami DESIRE??Boleh hubungi saya tak yah malu-malu. Saya mempunyai downline seluruh Malaysia. Bagitau je kalian di mana saya akan cadangkan dealer saya di kawasan berdekatan anda.


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR SHAKLEE
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Monday, 2 June 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG : PROMO SHAKLEE JUN 2014 VITAMIN E BELI 6 PERCUMA 1!

PROMO SHAKLEE JUN 2014 VITAMIN E BELI 6 PERCUMA 1!

ENTRY MELEKAT SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY BERIKUTNYA

 These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Tawaran HEBAT JUN 2014 ini!! Wah dahsyat ini semua orang tertunggu-tunggu mana taknye kena pada masa yang sesuai. Sempat lagi ni masing-masing nak cantik2 masa raya nanti. Ada lebih kurang 2bulan lagi kan. 


Nak cantik kulit
Nak awet muda
Nak gebus
Nak pudarkan jerawat
Nak kecutkan jerawat
Nak kekal sihat dan cergas
Nak hangat suami isteri...

Vitamin E ni memang sangat terkenal dengan vitamin kulit cantik ada dalam set kulit kami. Jadi bagi mereka yang ingin beli VITAMIN E ini saya cadangkan boleh amik secara kombo dengan vitamin yang lain. Antara kombo set vitamin yang laris

VITAMIN E + ESP = kulit yang cantik,bebas dari jerawat,parut jerawar dan jeragat. Malah bagus untuk kesihatan dalam

VITAMIN E + ZINC = bagus untuk kesihatan lelaki. Vitamin kesuburan untuk suami isteri.

VITAMIN E + VITAMIN  C = kulit yang cantik, bebas jerawat dan parut. antipenuaan dan awet muda.


PERBEZAAN VITAMIN E SHAKLEE 

Apa yang istimewanya vitamin e Shaklee ini?

Dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum,yg kaya dgn vitamin E,diekstrak d-alpha tocopherol yg aktif scr fisiologi dan digabung dgn 8 jenis vitamin E(alpha,beta,gama,delta).Ianya adlh vitamin E yg paling lengkap dipasaran!

Mengandungi 10mg selenium semualjadi yg mmbntu tubuh kita menyerap vitamin E,mememlihara membran sel-sel,sel darah merah dan tisu-tisu otot.Ianya adlh penyahtoksik semulajadi logam berat spt raksa,kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

Kelebihan lain :
-Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
-Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
-Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
-Anti oksidan.
-Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
-Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
-Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil.
-Menyelesaikan masalah kelesuan.
-Mengurangkan risiko parut yang besar.
-Merendahkan kadar kolesterol.
-Membantu mencegah kanser.
-Merendahkan risiko katarak.
- Sesuai utk semua : remaja,,ibu menyusu,berpantang,suami isteri dll.

~ Tambahan Se dan vitamin E boleh meningkatkan kualiti air mani & mmpunyai kesan bermanfaat dan perlindungan,terutamanya pada motilitas sperma..


Info menarik VITAMIN E khas untuk kaum lelaki


Vitamin E
Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik. Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Untuk lebih info dan testimoni boleh klik SINI

Ok dah taukan keistimewaan Vitamin E Shaklee ni??So apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang sempena Promo Jun ini.
Nak HARGA RUNTUH KEBABOOOM???Sertailah shaklee HARINI dengan YURAN SERENDAH RM75 SAHAJA SEUMUR HIDUR.. harga istimewa untuk mereka yg menyertai team saya DESIRE dikendalikan oleh kami suami isteri Master Raihan dan Hafiez.




HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

♥COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


Sunday, 1 June 2014

Set Lelaki Perkasa Untuk Kesihatan Suami, Tenaga dan Gagah!

UNTUK KESIHATAN SUAMI, TENAGA DAN GAGAH!


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not inended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


babyqaireen.blogspot.com

SET LELAKI PERKASA ini adalah idea datang daripada saya sendiri.hehe...Yeeha!! Hahaha...ganeh je bunyi je....tp of coz ramai org tak tau yg 2 vitamin ini bagus sangat2 utk kaum lelaki ok...my encik hubby pun amalkannya juga...tetiba idea datang pulak kan. OF cos set ini terdiri daripada vitamin Shaklee yang semulajadi dan semestinya halal.


Bagus utk kesihatan dalaman dan untuk hubungan suami isteri..ehem...ehem...vitamin e dan zinc ini mmg bagus itu kesuburan...

Sebotol TAHAN 4BULAN...Bukan khusus utk lelaki juga WANITA pun boleh MAKAN.
JIMAT boleh SHARE dgn HUBBY ye..sebab sy pun makan juga...sbb tu die kacak hokey! Hihihi



VITAMIN E bagus utk KULIT nak AWET.MUDA dan muka GLOWING.

 ZINC utk atasi RAMBUT GUGUR ye!


Jom baca fungsi vitamin e yang khusus untuk lelaki ok..

(1)
Vitamin E & Selenium - Terkenal sebagai "vitamin seks". Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel2 baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

(2)
Zinc Complex - Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.

Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan
melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.



Ok dah baca kan kehebatan Vitamin e dan zinc yang sangat famous dikenali VITAMIN KESUBURAN juga ye. So para isteri boleh belikan lah untuk encuk suami. malah kita yang wanita pun boleh amalkan juga tau. Tak rugi mencuba ye...sebab ramai puas hati PENANGAN SET KOMBO ni....



    Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 

     
    HUBUNGI

    ♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
    ♥ Shaklee ID 852419
    ♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
    ♥ Free consultation for every purchase
    ♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
    ♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
    ♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang