Wednesday, 28 May 2014

Vitamin Shaklee Sesuai Ibu Bapa Tersayang

Vitamin Shaklee Untuk Ibu Bapa

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

"Aduh sakitnya kaki mak ni nak solat pun sakit tak boleh berdiri lama-lama, '

Pernah dengar tak keluhan daripada mak atau ayah kita yang mengadu sakit kaki bila nak solat tak boleh nak berdiri lama-lama. Sakit bahagian sendi atau sakit tumit.
Biasa mak ayah kita hanya sapu minyak panas je nak legakan rasa sakit tu kan. Rumah pun semerbak minyak angin. Kita balik sesekali kampung oklah. Tapi kalau dah tiap hari bau minyak panas 1 rumah bikin pening kepala juga kan.....

Kesian tak kat mak ayah kita sakit-sakit macam tu. Nak beribadat pun susah. Apa kata kita cuba hadiahkan mereka supplement Shaklee yang sesuai. Ini bukan omong kosong ye. Saya yakin kalian semua tak dapat nak jenguk mak ayah selalu kat kampung. Tapi apa kata kita ikhtiar dengan belikan vitamin terbaik untuk bantu kesihatan dalaman mereka.

Saya cadangkan ambil Set Ibu Bapa ini atau lebih dikenali Set Kesihatan Sendi sesuai orang-orang tua sakit sendi. Set tersebut terdiri dari 3 jenis vitamin iaitu :

Advance Joint Health Tablet
Ostematrix 
Omega

(klik pada vitamin untuk info dan testimoni)

babyqaireen.blogspot.com

KELEBIHAN SET KESIHATAN SENDI


OMEGA 

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee
===================================

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout



OSTEMATRIX

Ostematrix! Bukan sekadar kalsium
Ostematrix mengandungi gabungan sempurna “batu bata-dan-mortar“ untuk membina tulang yang kuat dan sihat.

1,000 mg (100% DV) kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap
400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan membantu menguatkan tulang
400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium
Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang
Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang
Mangan, copper, dan zink - co-factor yang mengaktifkan enzim yang membantu membina jisim tulang

OsteMatrix juga membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan mengurangkan gejala PMS .Ia juga membantu dalam pengecutan otot dan transmisi saraf.



JOINT HEALTH TABLET

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Hot killer produk ni selalu je habis kat semua branch Shaklee. Sangat dicadangkan kepada orang tua yang alami masalah sendi dan sakit-sakit kaki. Kalau tida bajet saya cadangkan amik vitamin ini je dulu. Nak bagus combine dengan ostematrix atau omega.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%




So dah tau kan kelebihan Set Kesihatan Sendi sesuai untuk dihadiahkan kepada ibu bapa kita yang alami sakit-sakit ni. Ini adalah usaha dan ikhtiar untuk melegakan kesakitan. Orang-orang muda pun ramai yang dah sakit-sakit badan. Kena amalkan pemakanan berkhasiat dan cover dengan pengambilan supplement untuk lengkapkan nutrisi dalam badan. Kami suami isteri pun memang amalkan vitamin Shaklee


Ingat vitamin ni bukan ubat ye. Vitamin ni bantu untuk mencegah dan melegakan dalam tempoh masa yang panjang. Ubat tu sebagai penahan sakit je bukan menyembuhkan juga sekejap je bantu tahan sakit tapi sampai bila nak bergantung dengan dadah kan akhirnya bagi kesan buruk pada organ yang lain. Yang penting gayakan amal hidup sihat ye. Masa muda inilah nak kena jaga.



Berminat untuk membuat pesanan produk Shaklee?


HUBUNGI

 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


  

Tuesday, 27 May 2014

PELUANG MENJANA INCOME HEBAT DI DALAM SHAKLEE DI DALAM TEAM DESIRE

MINI BOM DESIRE- PROSPECT DAY


Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..

Alhamdulllah sesi sharing dan coaching bersama prospek dan downline2 termasuk anak cucu cicit tercapai akhirnya. Sesi Mini Bom pada 18 Mei 2014 bertempat di Training Centre di Setia Alam. Kehadiran peserta seramai 30 orang menguatkan semangat kami untuk terus berkongsi dengan semua peserta dan anak didik Desire.

SESI COACHING DAN SHARING


Kami suami isteri Master Raihan dan Hafiez sangat komited untuk melihat downline-downline kami berjaya dan maju dalam biz shaklee ini. Jadi bagi mereka yang teragak-agak untuk join Shaklee jangan risau. Kami semua bermula dari zero. Shaklee sendiri mempunyai seminar dan bengkel nutrisi bagi ahli-ahli yang baru untuk belajar tentang marketing malah kami sendiri mempunyai grup Ekslusif Desire untuk personal coaching dan kelas untuk downline-downline kami.

Diantara sharing kami Pengenalan syarikat Shaklee, plan marketing dan sesi sharing kejayaan daripada leader-leader hebat DESIRE. Shaklee bagi banyak peluang untuk mereka yang serius menjana income dalam shaklee dalam bentuk 3C cash, car bonus dan conventian (percutian percuma dalam atau luar negara).

Kami suami isteri Master Raihan dan Hafiez begitu komited untuk berkongsi kejayaan dan bagitau cara bagaimana untuk berjaya dalam Biz Shaklee. Jadi kami mengambil kesempatan untuk anjurkan kelas-kelas atau grup meeting khusus team DESIRE. Kita sama-sama nak berjaya kaya di dunia dan akhirat serta nak ubah nasib diri kan!

Saya yakin anda pun tak nak sekadar cukup-cukup makan  sahaja. Sedangkan peluang dah ada di depan mata. Allah dah janjikan peluang rezki 9/10 datangnya dari perniagaan. tak nak mencuba ke atau amik secara serius jika anda ingin benar-benar ingin ubah nasib diri dan keluarga. Shaklee dan ubah cara hidup saya dari biasa ke laur biasa. Dari makan gaji kini sepenuh masa berniaga Shaklee duduk kat rumah pula tu. Seronok dapat luangkan masa dengan keluarga dengan suami dan anak kami.

Oklah kat bawah ni sekitar kelas MINI BOM yang kami anjurkan ye.



http://babyqaireen.blogspot.com/


http://babyqaireen.blogspot.com/


http://babyqaireen.blogspot.com/


http://babyqaireen.blogspot.com/


http://babyqaireen.blogspot.com/


http://babyqaireen.blogspot.com/http://babyqaireen.blogspot.com/
http://babyqaireen.blogspot.com/

Ok dah share sebahagian aktiviti kami. Banyak lagi gambar tapi nak lagi best kita join sekali ye. Siap ada treat lunch lagi pada yang hadir. Alhamdulillah moga rezki yang ada ni kita sama-sama berkongsi. Anda dah baca dan tengok bagaimana kami bergerak. Semuanya secara santai ditemani suami dan anak-anak lagi kan. Sebab kami memang pentingkan kekeluargaan. Tanpa mereka kita tak kan berjaya. Merekalah penggerak motivasi untuk terus berjaya dalam Shaklee.

Anda pun nak join team hebat kami DESIRE??Boleh hubungi saya tak yah malu-malu. Saya mempunyai downline seluruh Malaysia. Bagitau je kalian di mana saya akan cadangkan dealer saya di kawasan berdekatan anda.


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR SHAKLEE
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Friday, 23 May 2014

KHAS UNTUK WANITA : TIPS BERGUNA JIKA BERADA DALAM SITUASI BERBAHAYA

Sedikit Info yang sangat membantu:

1. Apa yang perlu seorang wanita lakukan jika dia mendapati dirinya berada dalam situasi dimana dia berada bersama seorang lelaki yang mencurigakan sewaktu menaiki lif di sebuah apartment pada lewat malam?

Pakar memberitahu: Masuk lif dan tekan butang setiap tingkat sehingga ke aras rumah anda. Tiada siapa akan berani menyerang anda didalam lif yang berhenti di setiap tingkat.

2. Apa yang perlu seorang wanita lakukan jika dia mendapati seorang yang tidak dikenali menceroboh masuk dan cuba menyerangnya sewaktu bersendirian di dalam rumah?

Pakar memberitahu: Lari ke dapur. Anda tahu di mana serbuk cili atau kunyit di simpan. Atau di mana pisau dan pinggan berada. Semua benda tersebut boleh bertukar menjadi senjata yang berbahaya. Lempar segala peralatan dapur ke arah penyerang. Biarkan ia pecah dan jerit sekuat hati. Ingat, bunyi adalah musuh kepada si penyerang kerana dia tidak mahu ditangkap.

3. Apa yang perlu seorang wanita lakukan jika dia terpaksa menaiki teksi pada waktu malam?

Pakar memberitahu: Sebelum masuk ke dalam teksi tersebut, ambil nombor pendaftarannya. Gunakan telefon bimbit anda untuk menghubungi keluarga atau rakan anda dan berikan mereka butiran teksi itu dalam bahasa yang difahami oleh pemandu teksi. Walaupun tiada siapa yang menjawab panggilan anda, anda boleh berpura-pura berbual dengan seseorang. Pemandu itu kini tahu seseorang telah mempunyai maklumat yang cukup dan dia akan berada dalam masalah yang serius jika terjadi apa-apa kepada anda. Dia kini terikat untuk memastikan anda sampai ke destinasi dengan selamat. Dari berpotensi sebagai penyerang, beliau kini telah menjadi faktor pelindung anda!

4) Bagaimana jika pemandu teksi menukar jalan yang dia tidak sepatutnya lalu dan anda berasa sedang memasuki zon bahaya?

Pakar memberitahu: Gunakan tali beg tangan anda untuk menjerut leher pemandu tersebut dan tarik ke belakang. Dia akan berasa tercekik dan tak bermaya dalam beberapa saat. Dalam kes jiika anda tidak mempunyai beg tangan yang bertali, tarik kolar baju pemandu tersebut. Bahagian atas bajunya juga akan menghasilkan kesan yang sama.

5. Apa yang perlu seorang wanita lakukan jika dia berasa dirinya sedang diekori pada waktu malam?

Pakar memberitahu: Masuk kedalam kedai atau premis berhampiran yang terang. Jika kedai-kedai tidak dibuka pada waktu malam, masuk ke dalam ATM berhampiran. ATM merupakan tempat yang mempunyai pengawal keselamatan. Mereka juga dipantau oleh litar televisyen tertutup. Kerana takut dicam, tiada siapa akan berani menyerang anda.
Sentiasa berjaga-jaga adalah senjata yang paling baik buat diri wanita.


Mohon sebarkan kepada semua kenalan wanita dalam jagaan anda. Menyebarkan info sebegini adalah usaha yang paling kurang kita boleh lakukan untuk tujuan sosial dan moral demi keselamatan wanita.

Thursday, 22 May 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG : MENYESAL SAYA LAMBAT BERTINDAK

MOTIVASI



Menyesal saya lambat BERTINDAK utk menuju ke PUNCAK..lama saya di zon selasa dalam Shaklee nak naik Senior Supervisor pun makan setahun..sy akui dulu sy segan dgn geng2 shaklee.malu nak bertanya...xreti bergaul sebab rasa org lain lg hebat.otak org biz dan mkn gaji xsama sebab tu sy malu susah nak msk dgn diorg.kalau nak borak pun sy xreti nak amik port.sy tau rakan2 biz sy ramai buat part time...tp sy dlu cpt down tgk org lain lebih lagi..daku sentiasa rasa rendah diri...

TAPI sy SEDAR yg sy PERLU BERUBAH.buang sikap malu.kena rajin bertanya MENTOR.bukan buat pandai sorang2 je.ada IMPIAN tapi USAHA KURANG.pergi kelas ilmu dan seminar.

Alhamdulillah sy temui IMPIAN saya utk capai ke tahap ini.Sy dah MENGGAPAI BINTANG. Tapi sy MAHU lahirkan ramai BINTANG2 MASTER dlm grup DESIRE..

Ank2 cucu cicit ku...sy yakin kalian pernah dan merasa spt sy rasa.punya impian ttp ada sikap malu dan kurg keyakinan diri.Tonjolkan lah diri anda. Nak berjaya bertindak..jgn ikut org lain yg xgerak2.kita ikut mrk dah berjaya. IMPIAN msg2 BESAR.USAHA pun kenalah BESAR kan??

Sy doakan moga kalian semua dpt MENGGAPAI BINTANG sbg MASTER COORDINATOR...amin....

Salam sayang,

Siti Nusrat Raihan Idris
Master Coordinator

EKSLUSIF : JEMPUTAN ELITE DINNER DENGAN OWNER SHAKLEE MR.ROGER BARNETT

ALHAMDULILLAH REZEKI YANG TAK TERDUGA


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
Harini nak share kegembiraan saya mendapat Jemputan Elite Dinner bersama Roger Barnett bersama barisan-barisan Master lain yang terpilih.

Jom tengok poster abang Roger dan surat rasmi jemputan ke Dinner tersebut


EKSLUSIF : JEMPUTAN ELITE DINNER DENGAN OWNER SHAKLEE MR.ROGER BARNETT


EKSLUSIF : JEMPUTAN ELITE DINNER DENGAN OWNER SHAKLEE MR.ROGER BARNETT



Kisahnya miggu lepas dapat panggilan daripada HQ bagitau ada berita gembira untuk kami suami isteri. Kami layak untuk join Ekslusif Dinner dengan Roger Barnett dalam challenge Be A Star. Kisah tu setahun yang lalu. Dahsyat betul sebab saya sendiri tak pernah nak target untuk cabaran ini. saya anggap kalau ada rezki adalah.hehe...

Apapun syukur sangat-sangat sebab mendapat peluang keemasan ini untuk setanding bersama barisan Masters yang lain. Saya yakin walau apa pun cabaran kita sahut dengan rasa berani dan yakin in shaa Allah pasni berjaya. Feeling seronok bershaklee sebab banyak penghargaan yang diberikan kepada mereka yang berusaha sungguh2.

Dah baca kisah best daripada saya??
Anda pun nak rasa best dan pengalaman hebat dalam Biz Shaklee?
Jika anda memang seorang pengguna tegar vitamin Shaklee dan sedang mencari side income yang sesuai..Pilihlah Shaklee sebagai pilihan utama anda...

Ini kerana Shaklee sendiri adalah pilihan side income sy sebelum ni saya hanya pegawai kerajaan gred W17 dan kini menjadi Fulltime Shaklee kami suami isteri dengan income bulanan dulu bermula 2 kemudian 3 4 dan kini 5 ANGKA. Sedang mengejar impian untuk capai 6 angka in shaa Allah.

Berminat nak jadi sebahagian team DESIRE dibawah pimpinan saya Master Raihan dan suami Master Hafiez. Di bawah susur galur yang kukuh upline saya Master Norita dan suami beliau Master Naquib. 

KLIK SINI untuk refer susur galur team hebat kami

Klik link ini untuk info lebih lanjut tentang biz shaklee dan pengalaman saya bershaklee

http://babyqaireen.blogspot.com/search/label/Biz%20Shaklee


HUBUNGI 


SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
017-2549388
MASTER COORDINATOR
CEO DESIRE FAMILY

Wednesday, 21 May 2014

SERBU PENANG UNTUK PROJEK MENGGAPAI BINTANG UTARA Siri 2/2014

KONGSI KEJAYAAN KEPADA AHLI SHAKLEE YANG LAIN UNTUK CAPAI IMPIAN SEBAGAI MASTER COORDINATOR 




TARIKH : 26 APRIL 2014
HARI      : SABTU
MASA     : 9AM - 5PM
TEMPAT: HOTEL HYDRO PULAU PINANG




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi harini baru berkesempatan nak share tentang aktiviti kami yg sangat mengujakan di utara.. Apalagi kalini Projek Menggapai Bintang kami tour ke Penang pula pada 26 April 2014..sebelum ni kami ke kuantan. Feeling seronok dapat ke sana untuk support rakan Master dan sebagai tetamu jemputan. Dengar kisah kejayaan rakan master yg lain dan aktiviti-aktiviti yang menarik.

Serius memang sangat seronok juga dapat jumpa dengan beberapa orang anak cucu team DESIRE. Mereka memilih untuk menghadiri seminar pada hari minggu. Ye semua orang punya pilihan. Nak datang pun bukan boleh paksa-paksa. Nak berjaya pun atas pilihan dan usaha sendiri juga kan.

Tahniah kepada Project Manager Penang  iaitu Master Norwina dan Master Intan bersama suami mereka merangkap biz partner dan tak lupa juga kakak shaklee ku Kak Nadia Khamis turut membantu dalam urusan penginapan bilik hotel. kerana berjaya menganjurkan seminar yg sangat hebat ini.





sesi kenalkan diri encik suamiku Master Hafiez



sesi kenalkan diri sy Master Raihan

   
sesi sharing daripada Master Yati


para peserta yg khusyuk mendengar

bersama family shaklee kami bawah payung Master Norita dan Naquib



Alhamdulilah syukur Ya Allah seminar ini Mendapat sambutan hangat daripada seluruh team hebat kami. Semoga ilmu yang diberi dapat diserap sedalam-dalamnya oleh peserta yang hadir.


Anda berminat nak bisnes?
Tak tau biz apa yg sesuai... Sekiranya anda memang pengguna tegar produk Shaklee dan ingin tambah pendapatan andalah yang kami cari untuk menyertai kami beramai-ramai.

Bimbingan disediakan kepada mereka yg serius utk biz Shaklee secara online dan offline.
Kelas atau seminar oleh shaklee atau dikendalikan oleh kami Grup DESIRE dan grup besar kami Euphoria.

Secret Grup Ekslusif di FB dan grup wasap untuk bimbingan berterusan.

KLIK SINI untuk info Ahli Shaklee


HUBUNGI 


SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
017-2549388
MASTER COORDINATOR
CEO DESIRE FAMILY

Saturday, 17 May 2014

MEALSHAKE HEBAT KEMBALI!! PROMO MEI MEALSHAKE KINI BERLANGSUNG

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

*****Ini adalah entry melekat..sila scroll ke bawah utk entry terbaru


PROMO MEALSHAKE BUY 6 FREE 1..JIMAT RM113.75

NAK BELI 1 TONG MEALSHAKE PUN BOLEH...




Assalamualaikum semua....
Perkongsian harini tentang mealshake ..ibu dan anak sukakannya....jom baca testimoni2 terhebat2 ini saya satukan khusus utk anda semua,....

SUPPLEMENT UTK ANAK ANDA MEALSHAKE...

DALAM BENTUK SERBUK MINUMAN HANAY BANCUH SEDIKIT SAHAJA DALAM MINUMAN KEGEMARAN MEREKA...PASTI MEREKA GEMARI...

Jika anak-anak anda mempunyai masalah-masalah seperti:

1. Kurang selera makan
2. Sering sembelit
3. Asma
4. Tidak fokus di dalam kelas
5. Sering selsema
6. Kurang berat badan

 


MealShake


Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 

# Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan
# Kaya dengan sumber kalsium dan protein
# Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat
# Pilihan protein soya terbaik anda


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.





Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Friday, 16 May 2014

PELUANG JANA INCOME HEBAT BERSAMA SHAKLEE! SERTAILAH GROUP MEETING KAMI..

MINI BOM (BUSINESS OPPORTUNITY MEETING) DESIRE AND COACHING






Berminat nak join ahli???
JEMPUT BERAMAI2 KE MINI BOM PROSPEK DAY di bawah payung DESIRE.

APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE???

Kenapa KITA HARUS/ MESTI/ KENA/WAJIB jadi
ahli SHAKLEE?

1. Dengan menjadi ahli Shaklee, anda dapat untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%

2. Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi.
Nilainya adalah 5 hingga 21 %

3. Bonus Kepimpinan

4. Bonus Tambahan

5. Insentif Coordinator

6. Insentif Istimewa

7. Insentif Pelancongan

8. Subsidi Kereta


Bagaimana Nak Bermula???
Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah :

1. Pendaftaran ahli RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit. Jadi jumlah keseluruhannya ialah RM75.
2. Membuat pembelian RM660 (200 UV point) untuk keahliaan percuma, ATAU

3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahliaan percuma ATAU

4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.

pilihlah mana pilihan hati anda...1, 2, 3, atau 4.

PERBEZAAN KAMI

1. Perniagaan berasaskan produk
2. Sistem yang halal.
3. Belajar bagaimana nak buat marketing online secara agresif.
4. Akan dijemput ke "Secret Group"untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan penjualan.
5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja.

PERLU KE KEKALKAN POINT SETIAP BULAN
???
Tidak !!! Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain point. Tapi jika anda mahu memulakan bisness dengan SHAKLEE, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara mara, tak perlulah fenin-fenin nak maintain points.

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI
??
Hahaha...ini soalan cepu emas nih!!!
Sejujurnya sangat rugi sebab point belian tu akan diberikan kepada
AHLI SHAKLEE yang jual SHAKLEE pada anda ! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Rugi kan??? Kalau dah merasakan Shaklee ini memang bagus untuk seisi keluarga anda. Jadi, memang berbaloi-baloi dan berganda-gandalah kalau dapat merasa segala benefit di atas. Yang pasti, dengan Guideline yg betul dan teliti jika anda mendaftar di bawah bimbingan saya. !!

Jangan teragak-agak, anda dijemput untuk bersama kumpulan saya untuk menikmati segala macam benefit.



HUBUNGI 

SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
017-2549388
MASTER COORDINATOR
CEO DESIRE FAMILY

Wednesday, 14 May 2014

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Bandar Hilir, Masjid Tanah dan Sungai Udang

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Bandar Hilir, Masjid Tanah dan Sungai Udang





Nak dapatkan vitamin Shaklee dan join ahli???

Kini ahli2 di bawah naungan sy DESIRE FAMILY oleh kami Master Raihan dan Hafiez...

Boleh dapatkan dgn downline kami di Melaka

Siti mushanira mustafa
Fb : siti mushanira iera
No tel : 0192427648
Id : 869888
Cod : bandar hilir,masjid tanah dan sungai udang

Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang : Seberang Jaya,Georgetown,Bukit Gelugor,Batu Maung,Bayan Lepas,Bayan Baru,USM Pulau Pinang , Balik Pulau

Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang : Seberang Jaya,Georgetown,Bukit Gelugor,Batu Maung,Bayan Lepas,Bayan Baru,USM Pulau Pinang , Balik Pulau





Orang2 Penang semua!!
Jom pakat2 dapatkan vit shaklee atau join ahli dengan dwline sy di Penang..

Join team HEBAT kami DESIRE FAMILY...
★Jana income hebat utk kaya di dunia dan akhirat.
★Join grup ekslusif kami di fb dan wasap utk tip2 biz.

Syahida Zakaria
 Shaklee ID 1000963
syahidazakaria285@yahoo.com.my
 019-4884613 (sms/whatsapp/telegram/call)
 Free consultation for every purchase
 LIKE Fanpage FB Family Healthy Nutritions
 FB: Syahida Zakaria (SILA ADD FRIEND DULU YE)
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Pulau Pinang,Seberang Jaya,Georgetown,Bukit Gelugor,Batu Maung,Bayan Lepas,Bayan Baru,USM Pulau Pinang dan meluaskan jaringan area Balik Pulau

Pengedar Sah Shaklee Selangor : Banting, Sepang, Nilai

Pengedar Sah Shaklee Selangor : Banting, Sepang, Nilai






Orang2 BANTING meh pakat2 order dgn my dwline....join ahli shaklee samada nak makan atau biz...jimat berganda2

Di bawah team hebat kami DESIRE FAMILY...
Jana income hebat utk kaya di dunia n akhirat...
Guide dan tips ekslusif di grup fb dan wasap


Lilis Hairayani Binti Mohtarom
Id: 869850
Hp no: 012-6859832
Cod area: Banting , Sepang , Nilai
Fb: Is Hairayani (lyly)

Pengedar Sah Shaklee Selangor : Klang, Bukit Raja, Setia Alam, Cheras, Bangsar south

Pengedar Sah Shaklee Selangor : Klang, Bukit Raja, Setia Alam, Cheras, Bangsar south







Jom dapatkan vit shaklee dan join ahli dgn dwline sy ni...
Agresif dan aktif muda lagi...

Join team HEBAT kami dgn mendaftar ahli di bawah DESIRE FAMILY.
★Jana income hebat dlm shaklee utk kaya di dunia dan akhirat
★part time or full time biz
★join ahli seawal umur 18thn ke ats
★guide dan tips ekslusif di grup fb dan wasap.

Emma sharip
0133032062
Cod: Klang, Bukit raja, Setia Alam, Cheras, Bangsar south
Nama fb: Emma GBP
Link: fb/gbp.emma
https://m.facebook.com/gbp.emma

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK : TELUK INTAN DAN LUMUT

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK : TELUK INTAN DAN LUMUT




Orang perak yang berada di sekitarnya..Mai pakat2 order vit shaklee dan join ahli utk dapat harga jimat berganda.... Sertai team hebat kami empayar DESIRE FAMILY dinaungi oleh sy dan suamk Master Raihan dan Hafiez..


Dapatkan tips n guide di secret grup kami di fb dan wasap...


PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK : TELUK INTAN DAN LUMUT
PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK : TELUK INTAN DAN LUMUT

Hubungi

Norma hamid
Id 869820


0197553656




Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?


*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!

*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*

*Support group dibimbing oleh Master Siti Nusrat Raihan dan Master Mohamad Hafiez untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.

*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 4-6 angka SEBULAN!!

*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.

*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).

*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.

*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

* Seminar, kelas dan bengkel nutrisi dan kumpulan turut disediakan u ntuk menambah lagi ilmu-ilmu produk dan strategi marketing.

* Tips biz online dan offline daripada kami.


Jom sertai team kami DESIRE. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.

untuk info ahli SHAKLEE KLIK SINI



Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.

HUBUNGI KAMI


RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2549358
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG