Tuesday, 4 November 2014

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan



Assalamulaikum dan hai semua. 
Alamak! lamanya saya tak update blog...sebenarnye stress juga sebab line internet kat rumah problem. Jadi semput-semput pulak asyik loading.hehe....Alhamdulillah malam ni saya berada di Hotel Gold Coast Morib untuk berkongsi keterujaan saya berada di sini...hehe..

Alhamdulillah sebenarnya ini adalah kali ke 2 saya datang ke sini. 1st time datang 3 atau 4 bulan lepas tahun ni juga sebab tengok kawan-kawan pergi macam best juga sebab ada theme park boleh main-main air dan dalam bilik pulak ada jakuzi...wow!!!memang terujalah tengok orang pergi,

Dan memandangkan Banting ni dekat je dalam 1 jam dari rumah selepas menyampaikan hasrat pada encik suami setuju..hehe..Alhamdulillah. Masa tu pun baru lepas closing Shaklee akhir bulan. So pergi awal bulan. Dan sekarang pun kami plan mengejut sebenarnya decide hari semalam..haha..gara-gara stress dan penat agaknya jadi perlukan rehat dan cuti kejap...ops!biz Shaklee ku tiap hari k...order online pun boleh...hehe. 

Harini main terjah je. Hari biasa murah dari hari minggu tau. So kami plan stay 3 hari 2 malam dari 4-6 November 2014. Kos lebih kurang rm400 ++ termasuk masuk theme park utk 2 orang dewasa 2 hari, sarapan 2 hari dan makan malam sehari. Esok mau makan kat luarlah....

Sampai-sampai je cik qaireen dah ajak ayahnya berjakuzi..hehe...best muat 2 dewasa n sorang budak. Cukuplah kami bertiga berendam...So petang tu sempat bawak Qaireen main pasir kat pantai buat istana pasir dan di dengki robohkan pasir ayah dia buat..hii...Dan kami berdua sempat main-main air tepi pantai main lari-lari lagi..wah cam bebudak lak...Alhamdulillah seronok tengok anak happy. Diri sendiri pun rasa seronok dan bahagia.

So sini nak share view saya sempat saya snap harini termasuklah bilik hotel yang kami stay. Jom layan.........


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Model katil hotel

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Luas kawasan depan.korang boleh bentang toto

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Jakuzi muat 3 orang


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Theme Park view dari bilik

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Ada kerusi rehat lagi kat luar bilik

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Model Morib
  
Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Pondok cantik tepi pantai


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Cik Qaireen dan ayah die main pasir

Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
Tak sabar naik main pasir


Percutian Di Gold Coast Morib Menyeronokkan
View pondok comel




Amacam teruja nya tak nak datang sini. Boleh mandi dan main-main kat theme park ni kena ada wristband tau. Kalau nak jalan-jalan dan mandi laut pun boleh. Tapi takde orang mandi laut lak petang tadi. Ke sebab hari biasa tak ramai..hehe.... Makan malam kat sini pun ok. Tapi kalau nak jimat makan kat luar pun ok tapi daku tak tau kedai makan sedap. Esok baru nak jalan-jalan cari makan.


Ok semua moga terhibur dengan sharing daya harini ye. Sebenarnya bagus bercuti ni rehatkan diri dan nak cari ilham..chewah! sesekali kita reward diri sendiri dan family ye. Bagus untuk percutian keluarga.


Salam sayang,
Raihan.




No comments :