Friday, 5 September 2014

ANAK SUSAH NAK MAKAN NASI BERGANTUNG SUSU SAHAJA

ATASI MASALAH ANAK TIDAK SELERA MAKAN DENGAN MEALSHAKE

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Assalamualaikum dan salam sayang semua...
Teruja permulaan bulan ni shaklee umumkan Promo Mealshake BUY 3 FREE 1 promo dari bulan september hingga Oktober 2014 ye...ni 1st time tau selalu buy 6 free 1.. last promo bulan Mei 2014 haritu..baru je..tapi sebenarnya inilah antara hot item produk Shaklee yg mendapat tempat di hati pengguna. Rata-rata ibu bekalkan anak untuk supplement mereka. Tak lupa juga anak saya cik Qaireen tu..nanti saya.

Tapi harini nak share testimoni salah seorang kawan saya yang juga Pengedar shaklee. Kami ni menjual dan amalkan juga tau. So ada pengalaman masing-masing senang kami nak kongsi. Jom baca masalah anak die dan penyelesaiannya.

Anak beliau ada masalah tak nak makan nasi dan bergantung pada susu sahaja. Jadi berat badan tak berapa cantiklah.


TESTIMONI SHARING my lovely friend
Siti Aisah Mohd Ibrahim

CERITA NUHA:
Gambar pertama itu masa nuha berumur dalam 2 tahun.Memang nuha ambil mealshake masa umur dia 1 tahun ke atas dah. Memang mempunyai masalah bab nak makan. Susah nak makan hanya bergantung pada susu semata. Kadang hampir seminggu tak makan nasi.Sebab itu saya berikan dia mealshake. Sedikit demi sedikit perubahan boleh nampak.Tapi nuha memang ambil masa sedikit.tidak sama seperti orang lain makan mealshake lepas 2 ,3 hr nampak perubahan..
Gambar kedua gambar terini dan skrg NUha dah pun berumur 3 tahun..Sekarang tak perlu kata pagi pagi kata::"IBU KAKAK WAT MEALSHAKE"...Dia sendiri pun tahu nak ambil apa kan..Sampai di sorok mealshake sebab mmg sedap..Pantang nampak nak aje....
Apa yang saya perhatikan setelah NUHA PENGAMAL TEGAR MEALSHAKE:
- Selera semakin bertambah tambah..Dulu tak suka makan nasi, sekarang nasi ke, roti ke dan apa je yg dia rasa nak cuba dia makan. Baru nak rasa nikmat betul betul kan.hihi
- Antibodi nuha memang kuat. Jarangla demam/selsema/batuk...Jika demam tidak memakan masa sehingga 2 hr. 1 hari pun dia aktif dan pulih cepat
- Kulit nuha cantik je...sebab dia juga pengamal tegar vit c serta omega guard.. Sekarang sgt petah berkata kata. sehingga letih nak layan..hahhahah



                       

Kita ibu bapa mesti nak yang terbaik untuk anak-anakkan?kalau ibu sibuk nak beli baju, kasut dan alat mekap baru manakala ayah dengan barang kereta.. Anak pula kita bagi terbaik bekalkan supplement terbaik buat mereka. In shaa Allah bantu tambah nilai kesihatan mereka jarang sakit dan kekal cergas. 

Saya juga ibu seperti anda. Bukan hanya jual semata-mata. Malah saya sendiri bekalkan Mealshake untuk anak saya...klik SINI untuk testimoni anak saya.
Sekian sahaja perkongsian saya hari ini.



* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.




Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :