Sunday, 3 August 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG : PROMO OGOS 2014 PERCUMA SEBOTOL GLA DENGAN BELIAN 6 BOTOL GLA

PERCUMA SEBOTOL GLA DENGAN BELIAN 6 BOTOL GLA

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not inended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Dengan ini diumumkan promo Ogos 2014

Aug'14 Buy 6 Free 1 Promotion - GLA Complex (00P166). Place your order now! 

Wow! !Bestnya..ni antara supplement kegemaran saya malah antara yang diminati customer2 tersayang...
Yang ada beli tak beli2 lagi sebab amik untuk kesuburan lepas tu MELEKAT! 
Alhamdulillah...
Dah mengandung Gla ni kena terus stop ambil ye. Boleh teruskan pengambilan Set hamil pulak.


So...bagi mereka pengguna tegar GLA COMPLEX utk masa ni lah pakat2 borong ye...
Sambil2 kita cerita2 kt kawan2 yang kita amalkan gla bagi kesan POSITIF.

Jom kita tengok kelebihan GLA COMPLEX..



Tahukah anda?
1- Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6
2- Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya
3- Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard - iaitu antioksidan semulajadi yang telah dipatenkan
4- Bioavailabitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap ke dalam sel dan tisu dengan lebih baik.


Antara testimoni menarik mereka yang dah amalkan GLA COMPLEX

1) HAMIL SELEPAS AMALKAN VITAMIN KESUBURAN 



2) KULIT BERSISIK TIADA LAGI



3) PERIOD KEMBALI TERATUR

So bagi mereka yang berkeinginan

→ NAK CANTIK
→ NAK HAMIL
→ NAK REGULAR PERIOD
→ NAK ATASI PMS
→ NAK HILANGKAN SNGUGUT
→ NAK KAWAL DIABETIS
→ NAK KURUS
→ NAK KECUTKN CYST
→ DAN BYK LAGI

Jom Lihat 15 Kelebihan dan Khasiat GLA Complex ni....


Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
Membantu dalam menangani menopous
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangani Ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan Imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolestrol
Untuk fungsi saraf



Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :