PENGEDAR SAH SHAKLEE JOHOR : PENGHANTARAN KE GERSIK, KUNDANG ULU, BUKIT GAMBIR DAN TANGKAK

PENGEDAR SHAKLEE GERSIK, KUNDANG ULU, BUKIT GAMBIR DAN TANGKAK


Saya nak perkenalkan salah seorang Leader saya yang berada di Gersik kak Noraishah Mohamad Abas. Sebelum ni beliau tinggal di JB tetapi dapat pindah balik kampung. Jadi mereka yang berdekatan Gersik, Kundang Ulu, Bukit Gambir dan Tangkak bolehlah dapatkan vitamin shaklee daripada beliau je. Kak Aishah ni buat Shaklee part time je tau tapi dah merasa income 4 angka dalam Shaklee. Seronok tau. Beliau kerja sebagai Jurutera tapi masih berkesempatan nak buat biz shaklee juga.

Minat nak jadi ahli pun jangan malu-malu segan nak daftar dengan kak Aishah. Semestinya anda juga di bawah team hebat kami DESIRE di bawah naungan kami Master Raihan dan Hafiez serta superupline yang hebat-hebat.


Sempat beraya rumah Kak Aishah baru-baru ni. Sambil beraya sambil coaching sampai 2jam lebih.hehe.....dah coaching memang tak ingat nak balik....apa pun semoga ilmu yang kami sampaikan memberi manfaat untuk akak terus maju dan berjaya ye...

Nak tau tentang biz shaklee KLIK SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE JOHOR : PENGHANTARAN KE GERSIK, KUNDANG ULU, BUKIT GAMBIR DAN TANGKAK


HUBUNGI 

NORAISHAH MOHAMAD ABAS
019-7846213
PENGEDAR SAH SHAKLEE GERSIK, KUNDANG ULU, BUKIT GAMBIR DAN TANGKAK
Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?
*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!

*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*

*Support group dibimbing oleh Master Siti Nusrat Raihan dan Master Mohamad Hafiez untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.

*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 4-6 angka SEBULAN!!

*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.

*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).

*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.

*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

* Seminar, kelas dan bengkel nutrisi dan kumpulan turut disediakan u ntuk menambah lagi ilmu-ilmu produk dan strategi marketing.

* Tips biz online dan offline daripada kami.


Jom sertai team kami DESIRE. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.

untuk info ahli SHAKLEE KLIK SINIIngin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang

Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.

HUBUNGI KAMI


RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2549358
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


Comments