Monday, 4 August 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE JOHOR : PENGHANTARAN DI KOTA TINGGI , SUNGAI RENGIT, PENGERANG DAN BANDAR PENAWAR

PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KOTA TINGGI , SUNGAI RENGIT, PENGERANG DAN BANDAR PENAWAR


Assalamualaikum dan salam ceria semua...
Bagi kalian yang berada di Johor nak cari vitamin Shaklee boleh order melalui cucu shaklee saya merangkap biz pertner saya iaitu Siti Norain (Ain) Pengedar Sah Shaklee di Kota Tinggi, Sungai rengit, Pengerang dan u all boleh self pick up kat Bandar Penawar.

Berminat nak jana income hebat part time atau fulltime sangat dialu-alukan. Ain ni salah seorang leader saya yang kini merasa 4angka setiap bulan hanya buat secara part time sahaja. Jangan risau tips biz dan guideline kami berikan kepada yang mendaftar ahli bawah team kami.

PENGEDAR SAH SHAKLEE JOHOR : PENGHANTARAN DI KOTA TINGGI , SUNGAI RENGIT, PENGERANG DAN BANDAR PENAWAR


HUBUNGI
SITI NORAIN SAAH
019 607 1151
PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI, SUNGAI RENGIT, PENGERANG DAN BANDAR PENAWAR 
Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?
*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
*Support group dibimbing oleh Master Siti Nusrat Raihan dan Master Mohamad Hafiez untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.
*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

Jom sertai team kami DESIRE. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.
No comments:

PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2021- DEFENCE SET SHAKLEE

 Assalamualaikum dan salam bahagia.  Alhamdulillah dah masuk bulan September dan ada special promo Shaklee bulan ni kakRehan nak share kepad...