PENGEDAR SAH SHAKLEE JERTEH TERENGGANU

PENGEDAR SAH SHAKLEE JERTEH TERENGGANU


Assalamualaikum dan salam ceria semua.
Di sini saya nak perkenalkan salah seorang biz partner sy di Terengganu salah seorang Pengedar Sah Shaklee di Jerteh Terengganu menetap di Felda Tenang.
So u all yg tinggal area berdekatan boleh order vitamin daripada beliau ye.

Saya mengenali beliau hampir setahun. Alhamdulillah raya ke5 balik dr kampung suami menuju ke Port Klang sempat singgah lalu di Terengganu untuk bersua muka. Kami berhubung hanya melalui internet fb dan wasap sahaja serta sms. Namun ia bukanlah penghalang walaupun jauh tetapi ukhwah kami tetap terjalin.

Jika ingin sertai team kami DESIRE kalian boleh daftar ahli untuk merasa pelbagai faedah menjadi ahli Shaklee.


PENGEDAR SAH SHAKLEE  JERTEH TERENGGANU
PENGEDAR SAH SHAKLEE  JERTEH TERENGGANU

HUBUNGI
SITI NORZAIMA CHE OMAR
014-5471128
PENGEDAR SAH SHAKLEE JERTEH TERENGGANU

Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?
*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
*Support group dibimbing oleh Master Siti Nusrat Raihan dan Master Mohamad Hafiez untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.
*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

Jom sertai team kami DESIRE. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.


Comments