Wednesday, 20 August 2014

KUNJUNGAN RAYA DARIPADA KAWAN-KAWAN DAN JIRAN

Alhamdulillah pada 17 Ogos 2014 hari Ahad kami suami isteri dapat mengadakan jamuan ringan raya untuk rakan-rakan dan jiran tetangga.Jamuan bermula pukul 2 petang dan berakhir 10malam...

Alhamdulillah 1st time adakan makan-makan ni..actually ni buka open house juz jamuan kecil-kecilan memandang downline-downline ku DESIRE nak beraya ke rumah jadi kami adakan sedikit makan-makan untuk jiran-jiran juga dapat rapatkan ukhwah dan berkenalan.
Minta maaf kalau ada berkecil hati kami tak jemput ye...
In shaa Allah ada rezki lebih kami nak buat jamuan lagi tak kisahlah tak yah tunggu raya..hehe.....

Menu pada hari tersebut Mee bandung dan bihun goreng ni jiranku Kak Linda yang masak..rasa pun sedap siap ada yg ulang-ulang makan..hehe..selain tu minta Kak Linda buat agar-agar laici sedap juga tau...Untuk kuah mee bandung alhamdulillah ready made guna perencah je beli kat dgn rumah parents kat Bukit Gambir. Serius rasa memang superb! Memandangkan ada request nak mee bandung so keje lagi mudah dengan perencah tu..hehe...Alhamdulillah feedback jiran2 kata sedap..memasing nak kirim nanti..haha...ok nanti nak balik sana kena amik order ni.

Kat bawah sebahagian gambar ni waktu siang...selebihnya kat kamera....apa pun terima kasih pada kalian yg hadir...minta maaf jika ada kekurangan...
Selamat hari raya maaf zahir dan batin.











                         



pssst....saya dealer Shaklee tau..


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :