Wednesday, 16 July 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG : RAHSIA KULIT CERAH DAN CANTIK SUAMI ISTERI

KESIHATAN DALAMAN DAN LUARAN PENTING

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not inended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Assalamualaikum dan salam ceria semua.
Alhamdulillah saat menulis ni dan banyak hari umat islam berpuasa dah hampir nak raya. Syukur Ya Allah dipanjangkan umur untuk merasai ramadhan tahun ini. Sebenarnya entry kali ni nak cerita syok sendiri kami suami isteri..hehe....
Ramai yang tanya saya apa yang saya guna untuk penjagaan kulit wajah nampak cerah dan berserilah..tak kurang juga encik suami saya. Semenjak bekerja dari rumah memang beliau sangat menjaga penampilan diri.


Me and my lovely husband

RAHSIA KULIT SIHAT DAN CANTIK

Nak tau RAHSIA kami menjaga penjagaan luaran utk nampak lebih fresh dan segar. 

Jawapannya????

TIADA RAHSIA PUN...
Kami PENGGUNA TEGAR VITAMIN SHAKLEE. Untuk kulit saya amalkan vitamin asas seperti VITAMIN C, VITAMIN E dan ESP...tambahan lain utk kulit CAROTOMAX dan GLA serta vitamin lain (kang bgtau terkejut I amik byk)..yg pntg minum air cukup 3 liter sehari ye..sy makan jg spt biasa ok..bkn mkn supplements ni je bg kenyang...kecuali cinch shake n esp mmg bg kenyang...hehe.

Husband Encik Kachang amalkan VITAMIN E dan ESP..juga tambahan vitamin lain utk kesihatan...
Umur dah nak msk 3 series ni thn depan..so kena jaga kesihatan dan tampil awet muda ok.

Nak tau lebih lanjut tentang SET KECANTIKAN KULIT KLIK SINI


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG,

No comments :