Friday, 18 July 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG : HADIAH HARI RAYA UNTUK IBU AYAH DI KAMPUNG

SET KESIHATAN SENDI UNTUK IBU BAPA HADIAH TERBAIK DI HARI RAYA 


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum semua dan salam ceria.
Selamat berpuasa...lagi beberapa hari je lagi nak menyambut hari raya..Anda dah setel tak persiapan raya? Kalau belum lagi memang kelam kabut jugaklah nak mencari di saat akhir terutama baju raya. Saiz baju yang berkenan pulak dah habis..memang geram je..ehehehe..sebab pernah alaminya. Alhamdullilah saya sendiri dah buat persiapan awal sebenanrnya. Jadi tahun ni takde kelam kabut pun.

Ok...sebenarnya entry kali ni bukan nak cerita pasal persiapan raya saya kang bosan lak u all nak baca. Biasanya hari raya mesti ramai yang sibuk nak cari baju raya untuk mak ayah atau hadiah yang sesuaikan. Raya setahun sekali jekan ebih meriah sebab masing-masing kumpul satu keluarga nak raikan hari lebaran. 

Apakata kalini bawa kelainan dengan hadiahkan mak ayah atau atok nenek dengan Set Kesihatan Sendi sesuai untuk kesihatan dalaman mereka. 
Mana taknya ada antara mak ayah yang mengadu sakit-sakit kaki lah.lutut segala macam sakit sendi sakit belakang. Kesiankan tengok mereka terpaksa menanggung sakit. Jadi apa salahnya raya ni hadiah mereka Set Kesihatan Sendi Terlaris

Jom tengok apa yang ada dalam Set Kesihatan Sendi ini




OMEGA 

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee
===================================

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout


OSTEMATRIX

Ostematrix! Bukan sekadar kalsium…
Ostematrix mengandungi gabungan sempurna “batu bata-dan-mortar“ untuk membina tulang yang kuat dan sihat.

1,000 mg (100% DV) kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap
400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan membantu menguatkan tulang
400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium
Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang
Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang
Mangan, copper, dan zink - co-factor yang mengaktifkan enzim yang membantu membina jisim tulang
OsteMatrix juga membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan mengurangkan gejala PMS .Ia juga membantu dalam pengecutan otot dan transmisi saraf.



JOINT HEALTH TABLET

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%



Ok dah baca info-info vitamin Set Kesihatan Sendi ni. Sebenarnya bukan orang tua je boleh amalkan. Kita yang mudah pun boleh ambil untuk kesihatan berpanjangan. orang-orang muda pun ada yang sakit-sakit juga tau.

Jom tengok testimoni menarik ni

TESTIMONI 1

Sakit lutut sudah tiada dan boleh solat dengan baik




TESTIMONI 2

Sakit tulang punggung mak yang retak kini tiada lagi.





* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.



Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?
SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG


No comments :