Sunday, 1 June 2014

Set Lelaki Perkasa Untuk Kesihatan Suami, Tenaga dan Gagah!

UNTUK KESIHATAN SUAMI, TENAGA DAN GAGAH!


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not inended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


babyqaireen.blogspot.com

SET LELAKI PERKASA ini adalah idea datang daripada saya sendiri.hehe...Yeeha!! Hahaha...ganeh je bunyi je....tp of coz ramai org tak tau yg 2 vitamin ini bagus sangat2 utk kaum lelaki ok...my encik hubby pun amalkannya juga...tetiba idea datang pulak kan. OF cos set ini terdiri daripada vitamin Shaklee yang semulajadi dan semestinya halal.


Bagus utk kesihatan dalaman dan untuk hubungan suami isteri..ehem...ehem...vitamin e dan zinc ini mmg bagus itu kesuburan...

Sebotol TAHAN 4BULAN...Bukan khusus utk lelaki juga WANITA pun boleh MAKAN.
JIMAT boleh SHARE dgn HUBBY ye..sebab sy pun makan juga...sbb tu die kacak hokey! Hihihi



VITAMIN E bagus utk KULIT nak AWET.MUDA dan muka GLOWING.

 ZINC utk atasi RAMBUT GUGUR ye!


Jom baca fungsi vitamin e yang khusus untuk lelaki ok..

(1)
Vitamin E & Selenium - Terkenal sebagai "vitamin seks". Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel2 baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

(2)
Zinc Complex - Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.

Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan
melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.



Ok dah baca kan kehebatan Vitamin e dan zinc yang sangat famous dikenali VITAMIN KESUBURAN juga ye. So para isteri boleh belikan lah untuk encuk suami. malah kita yang wanita pun boleh amalkan juga tau. Tak rugi mencuba ye...sebab ramai puas hati PENANGAN SET KOMBO ni....



    Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 

     
    HUBUNGI

    ♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
    ♥ Shaklee ID 852419
    ♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
    ♥ Free consultation for every purchase
    ♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
    ♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
    ♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


No comments :