Saturday, 28 June 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLANG : KEKAL CERGAS DAN BERTENAGA SEPANJANG RAMADHAN

MENU SAHUR RINGKAS DAN BERKHASIAT DENGAN SET TRIPPLE GEM  



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Alhamdulillah saat saya menulis entry ni di saat menjelang ramadhan esok dah mula berpuasa untuk selurus umat islam di Malaysia serta negara yang sama waktu dengannya. Syukur ya Allah malam ni dapat sama-sama menunaikan solat sunat terawih di masjid berdekatan siap bawak cik Qaireen sekali. Moga kita semua sama-sama dapat melakukan amal ibadah sepanjang ramadhan ini ye. Pahala in shaa Allah berlipat ganda.

Ok tanpa lengahkan masa entry kali ni saya nak berkongsi dengan kalian menu sahur paling ringkas dan berkhasiat semestinya dengan SET TRIPPLE GEM kami yang sangat mudah je juz shake shake minum. Actually ni antara minuman kegemaran saya dan suami sebab kami ni jenis bukan makan berat sangat masa sahur. 

Jom sama-sama tengok kelebihan SET TRIPPLE GEM terdiri daripada Performance Drink, Mealshake dan ESP.




Dan yang paling saya cadangkan adalah dengan amalkan Performance Drink nak-nak sekarang cuaca panas kan dan berjerebu. Bagus sangat amalkan Performance Drink ni untuk elakkan badan terhidrat dan kurang rasa haus. Apa pun jom buat pilihan terbaik untuk anda dan keluarga pun boleh turut sama amalkan. Semestinya sesuai sangatlah nak ajar anak-anak anda berpuasa bagi set ini atau bagi Performance Drink. Ini sekadar usaha semoga dapat bantu kalian kekal bertenaga sepanjang berpuasa in shaa Allah






Nak HARGA RUNTUH KEBABOOOM???Sertailah shaklee HARINI dengan YURAN SERENDAH RM75 SAHAJA SEUMUR HIDUR.. harga istimewa untuk mereka yg menyertai team saya DESIRE dikendalikan oleh kami suami isteri Master Raihan dan Hafiez.


HUBUNGI KAMI

RAIHAN 017-2549388
HAFIEZ 017-2121160
MASTER COORDINATOR SHAKLEE 

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG,

No comments :