Tuesday, 24 June 2014

ELITE DINNER EKXLUSIVE BERSAMA ROGER BARNET

IMPIAN MENJADI KENYATAAN SELEPAS BERGELAR MASTER COORDINATOR


Tarikh    : 6 Jun 2014
Masa      : 8pm-10.30pm
Tempat : Hotel Sunway Spa & Resort



Alhamdulillah syukur sebab mendapat peluang keemasan bersama-sama insan-insan hebat di malam yang cukup bermakna ini. Mana taknya mereka yang hadir pada malam ini semuanya mencapai target jualan yang hebat dan melayakkan untuk menyertai Elite Dinner Exclusive dengan bos Shaklee Mr Roger Barnet...wihuu!...Mujur ada geng-geng ku yang sama-sama join makan malam ni. Apa lagi masing-masing bergaya sakan lah ye dan makan sedap-sedap..hehe...

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogpspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com

babyqaireen.blogspot.com
 



Apa yang saya nak kongsikan sebenarnya jika kita betul-betul buat Biz Shaklee dan fokus secara berterusan inilah layanan yang bakal kita dapat malah macam-macam reward dan award lagi..Serius memang saya sangat bersyukur dipertemukan dengan upline saya Master Norita kerana tanpa beliau kami suami isteri tidak dapat merasa seperti sekarang punya kebebasan masa malah kebebasan kewangan. Alhamdulillah...

Yang penting dalam biz ni teruskan berkongsi dengan ikhlas dengan semua orang malah bantu mereka yang ingin tambah pendapatan. Bukan niat untuk menjadi kaya tetapi membantu dengan ikhlas dan rezki Allah hadirkan customer dan downline yang ramai in shaa Allah.

So belum terlambat untuk kalian semua yang join lepas tu tidur panjang tak gerak2 tu...terutama team DESIRE saya sedia bantu untuk guide kalian untuk terus berjaya. Hanya bawa sekeping hati yang ikhlas dan sedia menerima tunjuk ajar dan teguran jika ingin sama-sama Menggapai Bintang.

untuk mengetahui kisah pengalaman saya bershaklee KLIK SINI

Bagi kalian yang di luar sana yang berminat menyertai team hebat kami DESIRE. Jangan buang masa lagi fikir lama-lama sign up sekarang dan dapatkan tips-tips dan guideline untuk terus mara dan maju dalam Shaklee.




HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR SHAKLEE
 
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

♥COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang



No comments :