Wednesday, 28 May 2014

Vitamin Shaklee Sesuai Ibu Bapa Tersayang

Vitamin Shaklee Untuk Ibu Bapa

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

"Aduh sakitnya kaki mak ni nak solat pun sakit tak boleh berdiri lama-lama, '

Pernah dengar tak keluhan daripada mak atau ayah kita yang mengadu sakit kaki bila nak solat tak boleh nak berdiri lama-lama. Sakit bahagian sendi atau sakit tumit.
Biasa mak ayah kita hanya sapu minyak panas je nak legakan rasa sakit tu kan. Rumah pun semerbak minyak angin. Kita balik sesekali kampung oklah. Tapi kalau dah tiap hari bau minyak panas 1 rumah bikin pening kepala juga kan.....

Kesian tak kat mak ayah kita sakit-sakit macam tu. Nak beribadat pun susah. Apa kata kita cuba hadiahkan mereka supplement Shaklee yang sesuai. Ini bukan omong kosong ye. Saya yakin kalian semua tak dapat nak jenguk mak ayah selalu kat kampung. Tapi apa kata kita ikhtiar dengan belikan vitamin terbaik untuk bantu kesihatan dalaman mereka.

Saya cadangkan ambil Set Ibu Bapa ini atau lebih dikenali Set Kesihatan Sendi sesuai orang-orang tua sakit sendi. Set tersebut terdiri dari 3 jenis vitamin iaitu :

Advance Joint Health Tablet
Ostematrix 
Omega

(klik pada vitamin untuk info dan testimoni)

babyqaireen.blogspot.com

KELEBIHAN SET KESIHATAN SENDI


OMEGA 

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee
===================================

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout



OSTEMATRIX

Ostematrix! Bukan sekadar kalsium
Ostematrix mengandungi gabungan sempurna “batu bata-dan-mortar“ untuk membina tulang yang kuat dan sihat.

1,000 mg (100% DV) kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap
400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan membantu menguatkan tulang
400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium
Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang
Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang
Mangan, copper, dan zink - co-factor yang mengaktifkan enzim yang membantu membina jisim tulang

OsteMatrix juga membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan mengurangkan gejala PMS .Ia juga membantu dalam pengecutan otot dan transmisi saraf.



JOINT HEALTH TABLET

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Hot killer produk ni selalu je habis kat semua branch Shaklee. Sangat dicadangkan kepada orang tua yang alami masalah sendi dan sakit-sakit kaki. Kalau tida bajet saya cadangkan amik vitamin ini je dulu. Nak bagus combine dengan ostematrix atau omega.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%




So dah tau kan kelebihan Set Kesihatan Sendi sesuai untuk dihadiahkan kepada ibu bapa kita yang alami sakit-sakit ni. Ini adalah usaha dan ikhtiar untuk melegakan kesakitan. Orang-orang muda pun ramai yang dah sakit-sakit badan. Kena amalkan pemakanan berkhasiat dan cover dengan pengambilan supplement untuk lengkapkan nutrisi dalam badan. Kami suami isteri pun memang amalkan vitamin Shaklee


Ingat vitamin ni bukan ubat ye. Vitamin ni bantu untuk mencegah dan melegakan dalam tempoh masa yang panjang. Ubat tu sebagai penahan sakit je bukan menyembuhkan juga sekejap je bantu tahan sakit tapi sampai bila nak bergantung dengan dadah kan akhirnya bagi kesan buruk pada organ yang lain. Yang penting gayakan amal hidup sihat ye. Masa muda inilah nak kena jaga.



Berminat untuk membuat pesanan produk Shaklee?


HUBUNGI

 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


  

No comments :