Monday, 5 May 2014

TIADA LAGI SAKIT LUTUT SELEPAS CONSUME JOINT HEALTH TABLET

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....
Alhamdulillah harini diberi kesihatan untuk bersharing lagi, Terasa seronoknya dah lama tak bersharing di blog. Ni pun internet semakin ok sikit gara-gara beli broadband maxis pulak. So tengok macam ok sikit. Nak masuk tm mmg berzaman untuk kawasan perumahan baru tempat saya ni. So apa pun bersyukur jugalah dpt beronline.

So sebenarnya, harini nak share pulak tentang vitamin popular kami vitamin sendi. Aha!!mesti ramai dah tau kan...vitamin ni pun selalu jugak kehabisan stok. Kalau stok saya banyak kat rumah takdelah orang nak  cari sangat tapi bila dah takde ada je lah yang mencari. So apa pun saya memang jenis simpan stok lebih. So memang ready stok!

Ok jom baca testimoni daripada mak cik sedara saya ni melalui perkongsian beliau dengan my sis Nila yg dealer shaklee juga.


JOM HADIAHKAN KPD YG TERSAYANG TERUTAMA IBU BAPA YG SUSAH NAK SOLAT BERDIRI LAMA SAKIT LUTUT,TUMIT KAKI,SAKIT PINGGANG..





Testimoni customer kini sakit lutut sudah tiada, dapat solay\t dan naik tangga dengan baik. Alhamdulillah.


Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam 3 cara iaitu:
Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.


Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.


Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.




* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


Berminat untuk membuat pesanan produk Shaklee?


HUBUNGI

 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :