Thursday, 8 May 2014

SUSUR GALUR SHAKLEE KU.....KHAS UNTUK DESIRE FAMILY.

Wah entry kalini dah macam salasilah keluarga pula...ehehe..Actually khusus untuk ank cucu cicit team DESIRE..Kalian perlu kenal dan tau siapa susur galur kalian ye...bermula dari diri sendiri hingga ke ats. Tujuannya nanti kalau jumpa kat mana2 branch Shaklee atau kt luar nanti janganlah malu2 bertegur sape...Kami tak makan org pun garang pun tidak...lagi suka dan seronok dapat kenal organisasi kami ke bawah kan. Maklumlah kalau dah ramai cucu cicit kami sendiri tak dapat nak cam semua.

Harini saya nak share susur galur saya hingga mereka yg sangat rapat dan sentiasa menyokong kami dalam biz shaklee ini. Jom tengok wajah2 mereka di bawah k...
Sesungguhnya sy sgt berbangga dan hepi berada di bawah team hebat ini dengan super2 upline yg sangat menyokong malah mereka tidak lokek ilmu. 





Roslan Ghazali

MASTER HAJI ROSLAN GHAZALI
(019-3858595)



                                    MASTER HAJAH SALWA DAN HAJI HUSSAIN
        (019-3063171)




MASTER NORITA DAN NAQUIB HUSSAIN
(012-8535689)
(tengah2 tu ROGER BARNET ye owner SHAKLEE)




MASTER SITI NUSRAT RAIHAN 
DAN MOHAMAD HAFIEZ CHE RAMLI
(017-2549388)
(KAMI)


Ok sayang-sayang ank cucu cicit piut miut dan ke bawah DESIRE FAMILY.. dah kenalkan siapa super upline anda...Jom saya galakkan u all bua susur galur ni utk kalian rapatkan ukhwah dengan kami. Siap ada no fon lagi. Alhamdulillah syukur kami mengenali siapa super upline kami sekurang-kurangnya kami dapat semangat dan motivasi daripada mereka. Jom dekati mentor dan mereka yg dah berjaya.


Saya yakin kalian semua punya impian nak jadi Master Coordinator dalam Shaklee..itulah GOAL dan TARGET sape yg join ahli..dah title ni of coz income mereka pun hebat2 juga. So usahalah sungguh2 jangan hangat2 tahi ayam je..buat shaklee ni baru buat berapa bulan dah give up..nak senang tu mmg kena lalui mcm2 cabaran dan halangan. shaklee ni bukanlah skim cepat kaya ok...jadi dekatilah mentor atau upline atau superupline yg dah berjaya. Jangan salah rujuk org sudah...nak biz shaklee tapi tanya pada org jual kedai runcit mana nak sama bidang.....jadi rujuklah pada org yg tepat dan betul...


Moga kalian semua berada di puncak sebagai Master Coordinator Shaklee!!




Berminat nak join Shaklee team hebat kami???
Boleh join team sy DESIRE FAMILY...kami mempunyai grup ekslusif di fb dan wasap. Kelas dan training disediakan. Guideline dan mentoring asalkan niat utk berjaya rajin usaha dan sentiasa ingin belajar.



HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 




No comments :