SERBU PENANG UNTUK PROJEK MENGGAPAI BINTANG UTARA Siri 2/2014

KONGSI KEJAYAAN KEPADA AHLI SHAKLEE YANG LAIN UNTUK CAPAI IMPIAN SEBAGAI MASTER COORDINATOR 
TARIKH : 26 APRIL 2014
HARI      : SABTU
MASA     : 9AM - 5PM
TEMPAT: HOTEL HYDRO PULAU PINANG
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi harini baru berkesempatan nak share tentang aktiviti kami yg sangat mengujakan di utara.. Apalagi kalini Projek Menggapai Bintang kami tour ke Penang pula pada 26 April 2014..sebelum ni kami ke kuantan. Feeling seronok dapat ke sana untuk support rakan Master dan sebagai tetamu jemputan. Dengar kisah kejayaan rakan master yg lain dan aktiviti-aktiviti yang menarik.

Serius memang sangat seronok juga dapat jumpa dengan beberapa orang anak cucu team DESIRE. Mereka memilih untuk menghadiri seminar pada hari minggu. Ye semua orang punya pilihan. Nak datang pun bukan boleh paksa-paksa. Nak berjaya pun atas pilihan dan usaha sendiri juga kan.

Tahniah kepada Project Manager Penang  iaitu Master Norwina dan Master Intan bersama suami mereka merangkap biz partner dan tak lupa juga kakak shaklee ku Kak Nadia Khamis turut membantu dalam urusan penginapan bilik hotel. kerana berjaya menganjurkan seminar yg sangat hebat ini.

sesi kenalkan diri encik suamiku Master Hafiezsesi kenalkan diri sy Master Raihan

   
sesi sharing daripada Master Yati


para peserta yg khusyuk mendengar

bersama family shaklee kami bawah payung Master Norita dan NaquibAlhamdulilah syukur Ya Allah seminar ini Mendapat sambutan hangat daripada seluruh team hebat kami. Semoga ilmu yang diberi dapat diserap sedalam-dalamnya oleh peserta yang hadir.


Anda berminat nak bisnes?
Tak tau biz apa yg sesuai... Sekiranya anda memang pengguna tegar produk Shaklee dan ingin tambah pendapatan andalah yang kami cari untuk menyertai kami beramai-ramai.

Bimbingan disediakan kepada mereka yg serius utk biz Shaklee secara online dan offline.
Kelas atau seminar oleh shaklee atau dikendalikan oleh kami Grup DESIRE dan grup besar kami Euphoria.

Secret Grup Ekslusif di FB dan grup wasap untuk bimbingan berterusan.

KLIK SINI untuk info Ahli Shaklee


HUBUNGI 


SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
017-2549388
MASTER COORDINATOR
CEO DESIRE FAMILY

Comments